Mini gyermekfotózás

 

„Szia Virág!

 Megnéztem a képeket, nagyon tetszenek! Csak lapozgatom őket ide-oda, nehéz lesz választani, hogy mi kerüljön ki a falra. Azt hiszem tényleg ilyenek vagyunk, jó, hogy semmi mesterkéltség nincs bennük.
A kicsi fiamba meg minden képnél újra beleszeretek! Fantasztikus!!! :)
A műtermi képek is nagyon szépek, még Sáriról is lett jó, pedig milyen nyűgös volt…
Nagyon jó élmény volt maga a fotózás is, köszönjük! Majd jövünk még egy körre, ha Sári is 3-4 éves lesz. :)
Üdv:
Dóri

Már pár jó képpel is boldog lennél? :)

Akkor jó helyen jársz, ez a fotózás nektek való! Nem minden gyerek visel jól egy 1-1.5 órás klasszikus fotózást, átöltözést, folyamatos figyelmet. Vagy ha a gyerek bírja, akkor lehet, hogy mi készülünk ki, mire végzünk. :) Ezt a mini csomagot épp ezért találtam ki.

Nem bosszantjuk a gyerekeket átöltözéssel, és hogy arrébb menjünk az egyik helyszínről a másikra, hogy változatosabb fotóink legyenek. Eljöttök a stúdióba, én már felkészülten várlak titeket. A gyerekek leülnek a fényképezőgép elé, beszélgetünk egy kicsit, grimaszolnak, viccelődnek, és mire észbe kapnak, hogy mi történik, már végeztünk is. :) Mindenestül együtt kb. fél óra, így senkit sem merítünk le, viszont lesz pár olyan képünk, ami igazán ő, amikor jó kedve van. Nem egy steril, beállított műtermi fotó, hanem az igazi kacagása, grimasza. Pont amilyennek ti látjátok és szeretitek, csak profi minőségben, nem sötét, elmosódott telefonnal lőtt képként… ;)

Ki jöhet?

Erre a fotózásra nagyjából 2-10 éves korig érdemes jönni. A kisebbeket is szívesen látom, de velük még nehezebb az együttműködés. :)
Ebben a korban is akkor gyertek, ha egyszerű, letisztult képeket szeretnétek, ahol a gyerekek arca, természetes vigyora, grimaszai a lényeg és nem a sok szép kiegészítő.

Fönn maradtam, hogy írjak végre :D Mikor eljöttük tőletek azt hittem jó ha lesz 3 jó képünk.. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyi jó képünk lesz. Elképesztő vagy! :) Az meg külön öröm számomra fotózásról fotózásra, hogy mindig saját magunkat látom viszont, az igazi énünket, nincsenek kierőszakolt beállítások, és a fotózáson is nagyon jó volt, hogy így tudtál alkalmazkodni a nagycsaládos létünkhöz! Szóval ismét csak köszönjük! De nagyon! :)
Zsuzsi

Szia Virág!!!

Még nagyon sokszor meg fogjuk nézni a képeket. Egyelőre csak egyszer sikerült végignézni, de én nagyon odavagyok!!!!! Szerintem nagyon jók lettek, köszönjük szépen! És bizony, digitális gép ide, vagy oda, mi ilyeneket nem tudunk csinálni és kész! (Bár csodálatos az alany és így is fotózom, ha kell, ha nem…).

Nagyon szépen köszönjük még egyszer (sokszor)!!!!

További sikeres munkát!

Anna

Virág, ha minden kép (márpedig 100000%-ban biztos vagyok benne, hogy mindegyik) ilyen jó lesz, akkor jobb, ha előre töröld az e-mail postafiókodat, mert a sok köszönetlevéltől gyorsan tele lesz:)! Nagyon szépen köszönöm,ennél szebb névnapi ajándékot nem is kaphattam volna!!!!! KÖSZÖNÖM!!!!!!!:))))
Szabina

A mini gyermekfotózás ára 14.900 Ft, amely tartalmazza:

  • profi fotóst 12 év tapasztalattal
  • fotózást a 11. kerületi stúdióban, ami kb. fél óra, nem nyúzzuk őket sokáig :)
  • egyféle, egyszerű háttér, amit előtte kiválaszthattok
  • minden fotó közelebbi portré lesz az arcra, természetes reakciókra, mosolyokra koncentrálva
  • ha szeretnétek, természetesen készülhet családi csoportkép, illetve tesós kép is
  • fotózás után a kis méretű, válogatásra való „nézőkép feliratú képekből otthon tudjátok majd kiválasztani, hogy melyik képeket szeretnétek retusálva, nagy méretben megkapni
  • az alapár 2db retusált kép átadását tartalmazza, további képeket 1900Ft/db áron kérhettek (nyers képet nem adok át, ez az ár az utómunka, retusálás díja)
  • fizetni átutalással tudtok, vagy ha valamiért kényelmesebb a készpénz, akkor eljöhettek személyesen is
  • a kiválasztott képeket profi retusálás után, e-mailen küldöm el néhány napon belül (papírképet nem készítek)

További családi fotózási opciók

Klasszikus családi fotózás

 

Klasszikus 1-1,5 órás családi fotózás szabadtéren, vagy műteremben, kb. 40db átadott digitális képpel.
Klasszikus  családi fotózás díja 39.900 Ft

Kérdezz nyugodtan, vagy kérj időpontot mini gyermekfotózásra!

Neved (kötelező)

Email címed (kötelező)

Telefonszámod

Mikor szeretnétek jönni fotózásra?

Üzenet