Megfogadtad újévkor, hogy idén végre keresel egy olyan állást, ahol jól érzed magad, szereted amit csinálsz, és motivált vagy?

Van egy ajánlatom számodra! :)

Ez egy bővített önéletrajz fotós csomag, hogy kellő lendülettel és önbizalommal vághass bele a keresésbe. Mutatom, miben több…

Miben más ez a csomag, mint a “sima” önéletrajzos ajánlat?

1: A sima csomagban kifejezetten az önéletrajzhoz készülő képre koncentrálunk. Csak.
Ez azt jelenti, hogy közeli portrék készülnek, jobbról, balról, a fej helyzetével, biccentésével, tekintettel játszunk, így tudunk végül választani, hogy a kinézett állásra melyik lesz a legjobb. Ne legyen flegma, de azért magabiztos, mosolygós, de nem röhögős, stb… :)

2: Ebben a csomagban viszont készítünk képeket nagyobb képkivágással is, amit jól tudsz majd használni LinkedIn-re, vagy akár Facebook profilképként, hogy mindenhol egységes lehessen a megjelenésed. Mert rád fognak keresni…

3: Megbeszéljük majd, hogy mi állna hozzád közel, pl. karba tett kezes kép, vagy könyökölve, vagy akár valami nőiesebb is beleférhet arra a területre, ahova jelentkezel, mert például női célcsoporttal fogsz dolgozni.
Nézünk majd mintaképeket, ami alapján el tudod dönteni, mi passzolna hozzád, és arra a területre, ahol dolgozni szeretnél.

4: A sima önéletrajzos fotózáson egyféle ruhában fotózunk, Te átöltözhetsz, ha szeretnél. Így ha épp keresed az utad, akkor tudunk teljesen különböző hangulatú, stílusú képeket csinálni, amit majd teljesen különböző területekhez is fel tudsz használni.
De az átöltözés jól jön akkor is, ha csak Facebookon cserélnéd le a régi profilképed, viszont oda nem tennél komolyabb, blézeres képet.

+1: Ez a csomag plusz egy képet tartalmaz, így 3 db retusált portrét kapsz meg, és természetesen további képeket is vehetsz még, ha szeretnél.

 

Minden további részletet megtalálsz alul, most pedig nézzük a képeket, hogy mire számíthatsz, ha eljössz hozzám fotózásra!

Akár ki is nézheted, hogy milyet szeretnél! :)

 

Az örök kérdés: Kell-e fotó a CV-be? :)

Igen! :) (Kivéve, ha kifejezetten kérik, hogy ne tegyél bele…)
Rettentő fontos, hogy akivel nap, mint nap együtt fogsz dolgozni, szimpatikus-e. Még egy multinál is, nemhogy egy kisebb cégben, ahol néhányan vagytok csak együtt, egész nap. Nem baj, ha nem, legalább nem raboljátok egymás idejét személyes interjún, lesz olyan hely, ahol pedig épp Te leszel a szimpatikus, és hidd el, ott jobban is fogod magad érezni!

De hadd meséljem el Zsuzsa történetét….

Aki 50+os introvertáltként jött el fotózásra, mellesleg egy nagyon aranyos nő, és sikerült is ezt megörökítenünk, egy kedves mosollyal. Feltette a LinkedInre ezt a képet, és írta, hogy aznap négyen keresték meg! Négyen… Aznap…
A lényeg viszont csak most jön, és ezt Zsuzsa mondta, nem én:

“a kép fontos, nem egy idősebb savanyú mamit gondolnak talán a profil mögött. 😄😄😃😃”

Mert portré nélkül csak a kor alapján tudnak elképzelni valamit. Minél fiatalabb a HR-es, annál tévesebben… :) A portrén viszont látják, hogy egy aranyos, szimpatikus, cseppet sem “savanyú mami”. :)
Ez ugyan a LinkedIn képe volt, de egy CV-nél pont ugyanez a helyzet. Ne félj használni a portrét!

Szóval rólad nem lehet jó képet csinálni? :)

Üdv a klubban! :)
Kis túlzással mindenki ezzel kezdi, amint belép az ajtón. Van, aki már az első e-mailben. :) Nem szeretnek „fotózkodni”, de most muszáj.
Tudom, és pontosan ezért igyekszem elkerülni azokat a dolgokat, amiktől én is félnék, ha fotózásra kéne mennem…
A stúdióm otthonos, nem egy feszült helyszín, ahol képtelen lennél természetesen viselkedni. Segíteni fogok a „pózolásban”, mert apró változásokon nagyon sok múlik! És a képek kiválasztásában is, hiszen nem mindegy mit sugall a testbeszéded, tekinteted. Ami jó egy multi felsővezetői pályázatához, azzal nem leszel nyerő például egy kisvállalkozás ügyfélszolgálatán, és fordítva…
Átbeszéljük, hogy mivel foglalkozol, milyen helyet keresel, milyen ember vagy, és ez a kis beszélgetés sokat segít abban, hogy megfelelő képet készítsünk, és a megfelelőeket válasszuk ki a fotózás végén.

 

Szia Virág,

nagyon tetszenek a képek és köszönöm, hogy nem egy hivatalos vagy sznob környezetben kellett ezeket „elszenvednem” :), ettől nagyon tartottam. Azóta rengeteg ismerősömnek meséltem el, hogy milyen szuper gyors és egyszerű volt a fotózás profi eredménnyel, és persze már a linkedIn-re vagy FB-re kitett portré (a kedvenc) is hozott pozitív visszajelzéseket óriás mennyiségben (amire nem is számítottam, nem ez volt a cél :)).

Köszönöm még1x (a jókívánságot is)!
Üdv.,
Erika

Kedves Virág,
 
Lám ötven felett is megoldható. Egyébként betettem a  Linkedin profilomba már a nevetős képet, csak ma négyen kerestek meg. Gondolom, hogy az összhatás számít, de a kép fontos, nem egy idősebb savanyú mamit gondolnak talán a profil mögött. 😄😄😃😃
Üdvözlettel:
Zsuzsa

 

Szia Virág,

 

szeretném megköszönni a képeket, nem mostanában készültek, de 1 hónap keresés és interjúk tömkelege után most sikerült munkahelyet váltanom, és bárki bármit mond, egy egyszerű, de jól beállított kép minden HR-es szemét megragadja.

És külön köszönöm, hogy egy végig zokogott autóút után vörös szemekkel hozzád érkezve olyan képeket készítettél, melyekről egy magabiztos munkavállaló nézett vissza ;) Mi ez, ha nem profi munka?

Köszönettel,
Tünde

Bővített CV, LinkedIn csomag tartalmazza:

 • profi fotóst 17 év tapasztalattal
 • a fotózás kb 20-25 perc, készülődéssel, képválogatással együtt kb egy órát érdemes rászánni, hogy ne kelljen kapkodni
 • több ruhában is fotózhatunk, ha szeretnél, így akár két teljesen eltérő területre is tudunk jó képet csinálni, mert van, ahol elvárás a blézer, a másik területedre pedig elég lenne egy csinos blúz
 • végig segíteni fogok a beállításoknál, hogy akkor is elégedett legyél az eredménnyel, ha nem vagy profi modell :)
 • a képek a fentiekhez hasonló típusúak lesznek: egyszínű fehér/szürkés háttér előtt
 • és készítünk majd pár pár lazábbat is, ami jól mutat LinkedIn-en, vagy akár a Facebook profilodon: karba tett kézzel, könyöklőset, asztalnál ülőset… Kinek mi illik jobban a személyiségéhez, és a keresett pozíciójához
 • az elkészült 30-40 nyers képből te választhatod ki, hogy melyiket szeretnéd retusálva megkapni, de szoktam tanácsokkal segíteni, hogy a testbeszéded, tekinteted passzoljon a területhez, ahova jelentkezni fogsz vele
 • a csomag 3 db retusált kép átadását tartalmazza, további képeket 4.900Ft/db áron választhatsz még
 • a kiválasztott képeket profi retusálás után, e-mailen küldöm el három munkanapon belül (papírképet nem készítek!)
 • a kiválasztott képek fekete-fehér verzióját ajándékba kapod!

A csomag díja 34.900 Ft,

 • amiről minden esetben számlát kapsz,
 • készpénzben, vagy utalással tudsz fizetni,
 • garanciát vállalok, ha esetleg egyetlen képet sem tudsz kiválasztani, akkor természetesen fizetned sem kell.

Páros ajánlat

Ha barátod / barátnőd / kollégád is új állást keres, gyertek együtt önéletrajz fotózásra, és választhattok egy ajándékot az alábbiak közül:

 • +1 db retusált portré 4.900 Ft értékben VAGY
 • egy közös kép kettőtökről

A csomag fejenként 34.900 Ft!

Időpont foglalásakor mindenképp jelezzétek, ha ezt az ajánlatot szeretnétek igénybe venni, hogy több időt foglaljak nektek, mint ami az egyéni fotózásokhoz szükséges!

Mikor lehet jönni önéletrajz fotózásra?

Jelenleg a kis másfél évesem mellett csak hétfő délelőtt, és csütörtök délután tudok fotózást vállalni, ez összesen 4 időpontot jelent hetente.
Általában nem vagyok teljesen betáblázva, de ha biztosra akarsz menni például egy kiírt határidő miatt, akkor azért mielőbb foglalj időpontot!

Ne zárd be ezt az ablakot!

Ha érdekel ez az ajánlat, mert a menüből nem elérhető! :)

Kérdezz nyugodtan, vagy jelentkezz be önéletrajzos portréfotózásra!

12 + 15 =

További portréfotózási opciók

Mini portréfotózás

30-40 perc fotózás stúdióban 4 db retusált kép átadásával. Többféle beállítás, két választható háttér, egy átöltözési lehetőség. Ha üzleti portréra van szükséged a vállalkozásodhoz, új profilképet szeretnél, vagy társkereséshez szeretnél előnyös portrét, akkor ezt válaszd!
A mini portréfotózás díja 44.900 Ft

Klasszikus portréfotózás

A csomag neked szól, ha többet szeretnél: több beállítást, több átöltözési lehetőséget, változatosabb képeket, akár külső helyszínen, és/vagy stúdióban. A csomag megosztható páros, illetve családi fotózásra!
79.900 Ft-tól