Kreatív fotómanipulációk

 

azt hiszem nem kérdés, hogy a Vőlegény után ki volt a legjobb választás :) ;) <3

Kata

A kreatív fotómanipulációk születése

Ezen az oldalon a képek többsége nem megrendelésre készült, csak volt egy ötlet a fejemben, amit meg akartam valósítani. Ezért is szerepelek én a legtöbb képen jelenleg, más nem volt kéznél… :) És mivel ezt untam, az újabb képeken a figurát már “képregényesítem”. Ez szándékos, egyrészt nem szeretnék én szerepelni, másrészt így kicsit “mesésebbek” a képek, és ezt az irányt jobban szeretem. :)

Nagyon érdekel ez a terület, jó ideje követek fotósokat, akik ezt olyan szinten űzik, hogy ha nem lenne lehetetlen, amit látsz, akkor elhinnéd. Amikor beleszerelmesedtem ebbe a műfajba, akkor a technikai tudásom még nagyon kevés volt hozzá, az érdeklődésem, vágyam a tanulásra viszont annál nagyobb. Megsaccolni sem tudom mennyi időt töltöttem tanulással eddig, azt meg pláne nem, hogy mennyit fogok még… :) Imádok új dolgokat tanulni, figyelni, hogy a nagyok hogy csinálják, és ennek köszönhető, hogy most már olyan képeim készülnek, amiket ki merek tenni az oldalra.

Photoshop…

Sokan nagyon negatív csengéssel beszélnek a Photoshopról, mintha ez egy ördögtől való dolog lenne, ami az átlagos nőket felismerhetetlen címlaplánnyá varázsolja. Ez persze részben így is van (ami mondjuk nem lenne így, ha nem lenne erre fizetőképes kereslet, de ez egy másik téma…), viszont ez nem a Photoshop hibája. Ez csak egy eszköz, ugyanolyan, mint a fényképezőgép, vagy akár maga a fény. A fotóson múlik, hogy hogyan használja. Egy kreatív, jó fotós kezében a Photoshop egy varázspálca, csodálatos dolgokat tesz lehetővé. Időnként morfondírozok azon, hogy ha leültetnénk például Salvador Dali-t a Photoshop elé, és úgy alkothatna, hogy a világon semmi sem akadályozza abban, hogy valamit megvalósítson, akkor vajon mekkora dolgok születhetnének…

Ha szeretnél ilyen képet magadról, a családodról, az esküvőtökről…

Ez az oldal elsősorban nem ezért született, de szívesen csinálok hasonló képet neked/nektek is! :) Keress meg, és üljünk le beszélgetni egy jó kávé mellett! Ehhez ugyanis az kell, hogy mesélj magadról és egy kicsit beengedj az életedbe, mert akkor fogunk találni egy olyan történetet, ami igazán te vagy és különleges képet is tudunk készíteni belőle! Nincsenek sablonjaim, minden egyes kép egyedi, minden egyes effektet ahhoz a képhez csinálok, és minden egyes kép születéséhez különleges ötlet, történet kell. Ezért kell beszélgetnünk. :)

Árak, lehetőségek

A kreatív fotózásnak nincs „csomagára”, mint minden másnak, hiszen nagyon sok mindentől függ, hogy mennyi munkát igényel. Nem lehet kitalálni fix árakat az alapján, hogy mit szoktak kérni mások… Ha szeretnél ilyet, akkor keress meg és megbeszéljük mit szeretnél és ez hogyan lehetséges! :)
… és a mese olyan igaz volt, hogy még egy angyal is leszállt hallgatni. :)
Köszönöm Virág, elképesztően izgalmas.
Nagyon tetszik a kreatív portré, álomszerű.

It was such a pleasure to work with you ! And I love the result so much :)

Ah de jo lett!! Viragok kozott a fenykepezogeppel. Nagyon en. :)
Orulok, hogy egy helyre fujt a szel. :) Puszillak

További fotózási opciók

Önéletrajz portré

Kb. fél óra fotózás stúdióban 2 db retusált kép átadásával. Egyszerű, klasszikus portréfotók kifejezetten álláskeresőknek önéletrajzhoz, LinkedIn profilhoz.
A CV fotózás díja 14.900 Ft

Mini portréfotózás

Kb. fél óra fotózás stúdióban 2 db retusált kép átadásával. Kötetlenebb fotózás, többféle beállítás, választható háttér, átöltözési lehetőség. Ha üzleti portréra van szükséged a vállalkozásodhoz, vagy társkereséshez szeretnél előnyös portrét, akkor ezt válaszd!
A mini portréfotózás díja 18.900 Ft

Klasszikus portréfotózás

A legnagyobb csomagom épp átalakítás alatt áll, azoknak fog szólni, akik szeretnének több képet, rugalmasabb feltételeket, szabadtéri fotózást, teljes körű élményt, gyönyörű, változatos képeket.

Kérdezz nyugodtan, vagy kérj időpontot fotózásra!

Neved (kötelező)

Email címed (kötelező)

Telefonszámod

Mikor szeretnél jönni fotózásra?

Üzenet