Kreatív fotómanipulációk

 

azt hiszem nem kérdés, hogy a Vőlegény után ki volt a legjobb választás :) ;) <3

Kata

 

 

A kreatív fotómanipulációk születése

Ezen az oldalon a képek nem megrendelésre készültek, csak volt egy ötlet a fejemben, amit meg akartam valósítani. Ezért is szerepelek én a legtöbb képen jelenleg, más nem volt kéznél… :) És mivel ezt untam, az újabb képeken a figurát már „képregényesítem”. Ez szándékos, egyrészt nem szeretnék én szerepelni, másrészt így kicsit „mesésebbek” a képek, nem is cél, hogy életszerű legyen a figura, és ezt az irányt jobban is szeretem. :)

Sok-sok ilyen kép van még a fejemben, és momentán azon dolgozom, hogy egyszerűsítsem az ötleteket, különben sosem valósítom meg őket, annyira túlbonyolítom a fejben összerakást. Néha azt kívánom bár lenne a fejemen egy USB port, és csak ki kéne nyomtatni, ami ott van. :)
Végre körvonalazódik a fejemben az is, hogy mit lehet kezdeni az ilyen kreatív képekkel, túl azon, hogy felteszem az oldalra és néhányan emlegetitek a fotózáson, hogy egyik-másik menyire tetszett… :) Emiatt időnként érdemes lesz visszanézned ide, ha tetszenek a képek, akkor az is tetszeni fog, ami lesz belőlük. Vagy csak kövesd a facebook oldalamat, oda úgyis ki fogom tenni, ha egyszer fejlemény lesz! :)

Photoshop…

Sokan nagyon negatív csengéssel beszélnek a Photoshopról, mintha ez egy ördögtől való dolog lenne, ami az átlagos nőket felismerhetetlen címlaplánnyá varázsolja. Ez persze részben így is van (ami mondjuk nem lenne így, ha nem lenne erre fizetőképes kereslet, de ez egy másik téma…), viszont ez nem a Photoshop hibája.
Ez csak egy eszköz, ugyanolyan, mint a fényképezőgép, vagy akár maga a fény. A fotóson múlik, hogy hogyan használja. Egy kreatív, jó fotós kezében a Photoshop egy varázspálca, csodálatos dolgokat tesz lehetővé. Időnként morfondírozok azon, hogy ha leültetnénk például Salvador Dali-t a Photoshop elé, és úgy alkothatna, hogy a világon semmi sem akadályozza abban, hogy valamit megvalósítson, akkor vajon mekkora dolgok születhetnének…
 
… és a mese olyan igaz volt, hogy még egy angyal is leszállt hallgatni. :)
Köszönöm Virág, elképesztően izgalmas.
Nagyon tetszik a kreatív portré, álomszerű.

It was such a pleasure to work with you ! And I love the result so much :)

Ah de jo lett!! Viragok kozott a fenykepezogeppel. Nagyon en. :)
Orulok, hogy egy helyre fujt a szel. :) Puszillak

Portréfotózási csomagok

Önéletrajz portré

Kb. fél óra fotózás stúdióban fehér háttérrel, egyféle ruhában, 2 db retusált kép átadásával. Egyszerű, klasszikus portréfotók kifejezetten álláskeresőknek önéletrajzhoz, LinkedIn profilhoz.
Az önéletrajz fotózás díja 27.900 Ft

Mini portréfotózás

30-40 perc fotózás stúdióban 4 db retusált kép átadásával. Többféle beállítás, két választható háttér, egy átöltözési lehetőség. Ha üzleti portréra van szükséged a vállalkozásodhoz, új profilképet szeretnél, vagy társkereséshez szeretnél előnyös portrét, akkor ezt válaszd!
A mini portréfotózás díja 44.900 Ft

Klasszikus portréfotózás

A csomag neked szól, ha többet szeretnél: több beállítást, több átöltözési lehetőséget, változatosabb képeket, akár külső helyszínen, és/vagy stúdióban. A csomag megosztható páros, illetve családi fotózásra!
79.900 Ft-tól

Kérdezz nyugodtan, vagy kérj időpontot fotózásra!

Melyik típusú fotózás érdekel?

8 + 11 =