Köszönöm, hogy megtiszteltél a bizalmaddal és írtál nekem!

A levél másolata automatikusan elment a Te postafiókodba is. Ha esetleg nem kaptad meg, akkor elképzelhető, hogy rossz címet adtál meg és így nem fogok tudni válaszolni. :( Ha így van, kérlek küldd újra a jó címeddel, vagy írj a facebook oldalamon keresztül! Igyekszem mielőbb válaszolni a leveledre, addig is böngéssz tovább az oldalamon a Téged érdeklő témák között, és „lájkolj” facebookon, hogy ne maradj le a friss hírekről! :)

Kérlek, a fotózás előtt olvasd el az alábbi hasznos információkat arról a fotózásról, amelyikkel kapcsolatban írtál nekem!

Ez a típusú fotózás egy gyors és egyszerű megoldás, ha profi fotót szeretnél csatolni az önéletrajzodhoz, LinkedIn profilodhoz, ennek megfelelően készülök rá én is:

 

 • egyszerű fehér háttered lesz.
 • összesen 15-20 db képet fogunk készíteni, néhány beállításban. Akár előre kinézheted az oldalamon, hogy mi az, ami tetszik és Te is szeretnél hasonlót.
 • a fotózás maga nagyjából 10-15 perc szokott lenni. A képek kiválogatása pedig nagyon emberfüggő, 5-30 perc. :) Így átlagosan 30-40 perc alatt szoktunk végezni.
 • kérlek, időben érkezz a fotózásra! Ha korábban jössz, akkor lehet, hogy még nem tudlak fogadni, ha késel, akkor kapkodnunk kell.

Ez a típusú fotózás egy gyors és egyszerű megoldás, ha szeretnél pár profi minőségű képet magadról.

 

 • kétféle hátteret választhatsz, ha szeretnél, amit itt helyben a fotózás elején, vagy akár a honlapomon szereplő képek közül kiválaszthatsz. Te döntheted el, de szívesen segítek, ha bizonytalan vagy.
 • összesen 20-30 db képet fogunk készíteni, többféle beállításban. Akár előre kinézheted az oldalamon, hogy mi az, ami tetszik és Te is szeretnél hasonlót.
 • ha szeretnéd, akkor egy átöltözésre van lehetőséged.
 • a fotózás maga kb. 15-20 perc szokott lenni. A képek kiválogatása pedig nagyon emberfüggő, 5-30 perc. :) Így átlagosan 30-40 perc alatt szoktunk végezni.
 • kérlek, időben érkezz a fotózásra! Ha korábban jössz, akkor lehet, hogy még nem tudlak fogadni, ha késel, akkor kapkodnunk kell.
Ez a típusú fotózás 1-1.5 óra, ami alatt több kép készül rólad, és választhatsz szabadtéri fotózást is.

 

 • akár stúdiót, akár szabadtéri fotózást választasz, sok kép fog készülni, több beállítás és képkivágás lesz a közeli portrétól az egész alakos képekig.
 • a stúdióban inkább klasszikus, egyszerű portrékat tudunk csinálni, a szabadtér a hátterek, “kellékek” szempontjából sokkal változatosabb. Érdemes ezt átgondolni és ez alapján eldönteni, hogy melyik verziót szeretnéd, illetve, ha a szabadtéri mellett döntesz, akkor azt is, hogy milyen környezet áll közel hozzád (belváros, vízpart, park, tavaszi mező, vár, stb…).
 • több átöltözésre is van idő, ezért nyugodtan hozz több ruhát. Arra vigyázz, hogy túl sok se legyen, mert szabadtéri fotózásnál azt a táskát vinni kell magunkkal. :) 3-4 átöltözés már bőven elég ahhoz, hogy többféle stílusú képeid legyenek.
 • szabadtéren sokszor nehezebb megoldani az átöltözést, ezért érdemes úgy készülni, hogy könnyen variálható legyen, pl. a blúz alatt mindig legyen egy trikó, így könnyebben átveszed a felsőt, és kiegészítőkkel (pl. sál/kendő) is teljesen más hatást lehet elérni.

Ez a típusú fotózás egy gyors és egyszerű megoldás, ha szeretnél pár profi minőségű portrét a gyerekekről.

 

 • a fotózás úgy zajlik, hogy gyermeked leül a bekészített kis sámlira, a kiválasztott háttér elé, mi pedig próbálunk őszinte, igazi reakciókat kihozni belőle, és elkapni a legjobbakat. Ha ő is úgy akarja, akkor elég gyorsan lesz sok jó képünk :)
 • egyféle hátteretek lesz, amit itt helyben a fotózás elején, vagy akár a honlapomon szereplő képek közül előre is kiválaszthatsz. Te döntheted el, de szívesen segítek, ha bizonytalan vagy, mert fontos szempont például az is, hogy milyen ruhát hoztál a kis modelleknek.
 • ruhában inkább egyszínűt válassz, azok közül is lehetőleg valamilyen pasztellszínt. Ez egy egyszerű, klasszikus portré lesz, sokkal szebb a végeredmény egy egyszerű ruhában.
 • ha szeretnétek közös képet is, az úgy mutat jól, ha mind összeöltöztök színben, stílusban. Nem kell túlbonyolítani, fehér, vagy egyszínű blúz/ing/póló is tökéletes lehet! Ha ez túl egyszerű, akkor kiegészítőként használhattok egyforma színű fülbevalót/csokornyakkendőt/hajpántot…
 • összesen 20-30 db képet fogunk készíteni. Hogy igazi, természetes reakciókat tudjunk megörökíteni, ehhez kérni fogom a segítséged. Hozz el pár olyan dolgot, amire gyermeked felkapja a fejét, tetszik neki, vigyorog/nevet/kacag, ha meglátja.
 • ha szeretnéd, akkor egy átöltözésre van lehetőség.
 • a fotózás maga kb. fél óra. A képeket pedig kis méretben, “nézőkép” felirattal küldöm majd el, így kényelmesen, otthon tudjátok majd kiválasztani, hogy melyiket szeretnétek retusálva, nagy méretben megkapni.
Ez egy klasszikus, 1-1.5 órás fotózás stúdióban, vagy szabadtéren.

 

 • akár stúdiót, akár szabadtéri fotózást választasz, sok kép fog készülni, több beállítás és képkivágás lesz a közeli portrétól az egész alakos képekig, egyéni portréktól a közös képekig.
 • a stúdióban inkább klasszikus, egyszerű képeket tudunk csinálni, a szabadtér a hátterek, “kellékek” szempontjából sokkal változatosabb. Érdemes ezt átgondolni és ez alapján eldönteni, hogy melyik verziót szeretnéd. Ha nektek ez nem szempont, akkor én inkább a szabadtérit javaslom, sokkal könnyebb gyerekeket egy parkban fotózni, mint zárt térben.
 • a közös képek úgy mutatnak jól, ha mind összeöltöztök színben, stílusban. Nem kell túlbonyolítani, fehér, vagy egyszínű blúz/ing/póló + farmer is tökéletes lehet! Ha ez túl egyszerű, akkor kiegészítőként használhattok egyforma színű fülbevalót/csokornyakkendőt/hajpántot…
 • van lehetőség átöltözésre.

Bármelyik fotózást is választod, nem kell aggódnod, ha nem vagy profi modell, végig segíteni fogok, hiszen nekem is az a célom, hogy szép képeket készítsek, amivel boldog leszel! :)

Segíteni fogok abban, hogy

 • ha több ruhát hozol, akkor segítek kiválasztani a célnak legmegfelelőbbet (nem mindegy, hogy önéletrajz portré lesz, vagy például társkereséshez fogod használni)
 • szintén tőled, a célodtól függően segítek a háttér kiválasztásában is
 • segítek hogy állj/ülj, hogy minél előnyösebb képet kapjunk
 • a tartásodon túl próbálok figyelni a ruhádra, frizurádra is – bár van, hogy valamit nem veszek észre, mert elsősorban az arcra koncentrálok… :)
 • ha olyan fotózásra jössz, ahol itt, helyben kell kiválasztani a képeket (CV és Mini portré), akkor segítek a kiválasztásban is, mert az ember saját magával nagyon kritikus, és olyan hibákat lát magán, ami valójában nincs is… :)

Egyéb tudnivalók

 • ha tetszenek a képek, akkor a csomagban kapott mennyiségen felül érdemes többet is kiválasztani, ha már eljöttél, rászántad az idődet és készültél. Nem foglak rábeszélni, hogy több képet vásárolj, de tudd, hogy van rá lehetőséged, és ha tényleg elégedett vagy, akkor érdemes.
 • kérlek, időben érkezz a fotózásra, vagy ha esetleg késel valamiért, akkor írj egy gyors e-mailt, hogy tudjam. Természetesen +/- 5 perc nem számít, de ne gyere fél órával korábban, mert lehet, hogy épp vannak előtted és nem tudlak még fogadni, illetve ha sokat késel, akkor nem marad elég időnk.

Fontos tudnod, hogy a rólad készülő képek az én képeim, én is szeretem őket, és büszke vagyok rájuk.

Ezért fenntartom a lehetőséget, hogy feltegyem őket a honlapomra, facebook oldalamra, és ha elégedett vagy és aranyos véleményt írsz utólag (aminek nagyon örülök), akkor akár a leveledet is idézem. Utóbbit persze mindenképp a külön engedélyeddel, semmiképp sem szó nélkül! :) Ez senkinek sem szokott problémát jelenteni, azt pedig nem szoktam odaírni, hogy milyen céllal készültek a képeid. Ha ezek a feltételek valamiért nem felelnek meg neked, de szeretnél jönni fotózásra, akkor mondd el, mit szeretnél másképp és megbeszéljük a lehetőségeket.

 

Köszönöm, hogy elolvastad a tudnivalókat!

Igyekszem mielőbb válaszolni a leveledre, addig is böngéssz tovább az oldalamon a Téged érdeklő témák között, és „lájkolj” facebookon, hogy ne maradj le a friss hírekről! :)

Csatlakozz hozzánk Facebookon!