Mini portréfotózás

 

Köszönöm szépen a fotóimat 😍 kritikus szemekkel néztem őket először, de azóta mindbe beleszerettem 😍 köszönöm a profizmusod, a kreativitásod, és főleg azt köszönöm ahogy hozzám álltál, nagyon jól éreztem magam 💞

Csilla

Szeretnél magadról pár jó képet, de félsz elindulni?

Akkor jó helyen jársz! Ezt a kis csomagot neked találtam ki, ha nem vágysz több órás fotózásra, nagy felhajtásra, sminkesre, fodrászra, csak szeretnél néhány előnyös fotót magadról. A környezet otthonos, nem fogod rosszul érezni magad és feszengeni a sok „stábtag” között. Nem lesz, aki átalakít sminkkel, frizurával, és olyan ruhákkal, amiket egyébként sosem viselsz. A képeken Te leszel, amilyen egyébként is vagy, viszont abból a lehető legjobbat fogom kihozni. :)

Ki jöhet ilyen fotózásra?

Te, ha szeretnél magadról pár jó portrét. Mert vállalkozásod van, és fontos, hogy legyen néhány jó szakmai portréd a honlapodra, szakmai cikkekhez, előadások anyagához. Vagy akkor, ha társat keresel, és emiatt fontos, hogy olyan fotód legyen, ami tényleg Te vagy, viszont a lehető legjobb formádban. Vagy ha régi a profilképed facebookon, és szeretnél egy újat, ami sok-sok lájkot és dicsérő kommentet kap. ;)

„De rólam nem lehet jó képet csinálni!”

Ha te is ezt gondolod magadról, de a fenti képek tetszenek, akkor nincs mitől félned. Ebben a képgalériában senki sem volt profi modell. Átlagemberek, mint Te és én. Van néhány kis trükköm, amikkel segíteni tudok a pózolásban, hogy végül elégedett legyél a képekkel – és magaddal. ;)

Garanciát merek vállalni,

ha valamiért mégsem vagy elégedett, és ezért nem szeretnéd megkapni a képeket, akkor természetesen fizetned sem kell.

Szia, Virág!
Nagyon jók lettek, köszönöm szépen! :) Külön köszönöm a plusz képet, ez valóban illik hozzám!
Nagyon tetszik mindegyik, de ezt már a nyerseknél is láttam. Profi vagy! Meg nagyon barátságos volt az egész környezet is a cicával meg a beszélgetéssel, örültem mindennek.
A facebookomon nagy sikert arattak a képek, még sose kaptam ennyi dicséretet, jó érzés szépnek s népszerűnek lenni! :)
Köszi:
Petra

Szia Virág, nagyon tetszenek a képek és köszönöm, hogy nem egy hivatalos vagy sznob környezetben kellett ezeket „elszenvednem” :), ettől nagyon tartottam. Azóta rengeteg ismerősömnek meséltem el, hogy milyen szuper gyors és egyszerű volt a fotózás profi eredménnyel, és persze már a linkedIn-re vagy FB-re kitett portré (a kedvenc) is hozott pozitív visszajelzéseket óriás mennyiségben (amire nem is számítottam, nem ez volt a cél :)). Köszönöm még1x (a jókívánságot is)! Üdv., Erika

Szia Virág!

 

A fotók tökéletesek, teljes mértékben azt kaptam, amit vártam! :)

Kicsit idegenkedtem ettől a fotózástól, de nagyon kedves voltál, és laza, nagyon jól éreztem magam :)

Köszönöm a klassz fotókat! És én is sok munkát és sok sikert kívánnék a továbbiakhoz!

Üdv: Sanyi

A mini portréfotózás csomag tartalmazza:

 • profi fotóst 15 év tapasztalattal
 • kis trükkökkel segítek a pózolásban, hogy igazán elégedett lehess az eredménnyel
 • maga a fotózás kb. fél óra stúdióban (átöltözéssel, képválogatással együtt is kb. egy óra),
 • egy átöltözésre van lehetőség és nagyjából 30-40 kép készül
 • a képek a fentiekhez hasonlók lesznek: egyszerű, letisztult portréfotók, közeli portrék, fél-, és akár egész alakos képek
 • négy háttérből választhatsz: fehér, sötét szürke, sötét kék, világos barna. Szívesen segítek, hogy hozzád, illetve a hozott ruháidhoz melyik passzol legjobban
 • a fotózás után kiválaszthatod, hogy az elkészült képek közül melyiket szeretnéd nagy méretben, retusálva megkapni. Te választhatsz, de szoktam segíteni a képválogatásban! :)
 • a csomag 2 db retusált kép átadását tartalmazza, további képeket 2.900Ft/db áron tudsz elvinni (nyers képet nem adok át, csak amit kiválasztottál)
 • a kiválasztott képeket egy privát linkről tudod majd letölteni két munkanapon belül, amikor a retusálás elkészült. Természetesen eredeti, nagy méretben teszem fel neked a képeket
 • a kiválasztott képek fekete-fehér, és vintage verzióját ajándékba kapod

A csomag díja 24.900Ft,

 • amiről minden esetben számlát kapsz,
 • készpénzben, vagy utalással tudsz fizetni,
 • ha korában már jártál nálam, akkor +1 db képet választhatsz ajándékba!

Mikor lehet jönni mini portréfotózásra?

Hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken 14:30 és 16:30 időpontra. Minden esetben időpontot kell egyeztetni, szabad helyekről érdeklődj üzenetben!

Mit jelent a kép feldolgozása, retusálása?

Az ár tartalmazza a retusálást, de az időigényesebb, egyedi képmanipulációkat nem. Pl.: Az ing, nyakkendő színének megváltoztatását, hajszín, szemszín módosítását, háttér átszínezését, stb. Az ilyen módosításokat 6.000 Ft/óra grafikai óradíjban tudom vállalni! cv_retusalas

Kérdezz bátran, vagy jelentkezz fotózásra!

Neved (kötelező)

Email címed (kötelező)

Telefonszámod

Mikor szeretnél jönni fotózásra?

Üzenet

További portréfotózási opciók

Önéletrajz fotózás

Kb. fél óra fotózás stúdióban fehér háttérrel, egyféle ruhában, 2 db retusált kép átadásával. Egyszerű, klasszikus portréfotók kifejezetten álláskeresőknek önéletrajzhoz, LinkedIn profilhoz.
Az önéletrajz fotózás díja 18.900 Ft

Klasszikus portréfotózás

A csomag neked szól, ha többet szeretnél: több beállítást, több átöltözési lehetőséget, változatosabb képeket, akár külső helyszínen, és/vagy stúdióban.
59.900 Ft-tól