Önéletrajz fotózás

 

„Kedves Virág,

Augusztusban voltam nálad fényképet csinálni, és azóta nem hogy sokkal több állásra hívtak be második fordulóra, de munkát is kaptam. Utólag is köszönöm!
Az jutott eszembe, hogy ha Neked szükséged van korábbi ügyfelek ajánlására (…augusztusban voltam profilkép fotózáson. Ugyanazzal az önéletrajzzal de új képpel sokkal több interjúra hívtak be, mint korábban…), akkor szívesen adnám a nevemet és írnék egyet!

Üdv,
Dávid”

Az örök kérdés: Kell-e fotó a CV-be? :)

Igen. :)

Tudom, sokan mondják, hogy csak akkor tegyél, ha kifejezetten kérik, ezért úgy tűnhet, hogy hazabeszélek, mert vizuális típus vagyok. De a helyzet az, hogy mindenki az… Automatikusan a fotót nézzük először az újságban, a monitoron, a cv-n. Ez nem vélemény, ez tény. :) Ha például te keresnél valakit a saját vállalkozásodhoz, akkor behívnál olyat, aki nem vállalja a saját arcát és nem tudod, hogy szimpatikus-e?
A párom például évekkel ezelőtt úgy nyerte el egy multi ügyvezetőjének a bizalmát, hogy volt róla portré a honlapján. A multi pedig nem is alkalmazottat keresett, csak egy külsős, számlaképes grafikust, még csak nem is találkoztak vele napi szinten, mégis ennyit számított, hogy ő vállalta az arcát, a többi grafikus pedig nem.

Önéletrajz fotó, LinkedIn profilkép…

Ha kerestél már egy igazán jó képet magadról az önéletrajzodhoz, vagy profilképnek LinkedIn-re, akkor pontosan tudod, hogy mennyire nehéz megtalálni a tökéleteset. Csak egyet választhatsz, és annak az egynek kell úgy bemutatnia téged, hogy valóban te legyél, viszont a lehető legjobb formádat hozd, és a testbeszéded is azt közvetítse, amit üzenni szeretnél. Nem könnyű… :)

Azzal, hogy itt vagy, megtetted az első lépést, és már nem kell magyaráznom, hogy miért fontos a jó portré, és mennyi időt tölt egy HR-es az önéletrajzoddal. Ezt már máshol elolvastad…

Amire talán nem gondoltál, pedig érdemes lenne,

Hogy tudatosan készülj! Nézz ki pár olyan céget, ahol szívesen dolgoznál és nem a pénteket várnád egész héten… És ezekre a cégekre készülj fel előre: Mi az elvárás náluk, kit látnak szívesen, minek kell megfelelni, mi jelent plusz pontot a kiválasztásnál. És már a fotózásra is így készülj! Ha például a citromsárga az arculati színük, akkor legyen rajtad egy ilyen színű kiegészítő, hogy lássák rajtad, hogy komolyan gondolod. Megtérül a befektetett energia, hidd el!

Szóval rólad nem lehet jó képet csinálni? :)

Üdv a klubban! :) Kis túlzással mindenki ezzel kezdi, amint belép az ajtón. Van, aki már az első e-mailben. :) Nem szeretnek „fotózkodni”, de most muszáj. Tudom, és pontosan ezért igyekszem elkerülni azokat a dolgokat, amiktől én is félnék, ha fotózásra kéne mennem…
A stúdióm otthonos, nem egy feszült helyszín, ahol képtelen lennél természetesen viselkedni. Segíteni fogok a „pózolásban”, mert apró változásokon nagyon sok múlik! És a képek kiválasztásában is, hiszen nem mindegy mit sugall a testbeszéded, tekinteted. Ami jó egy multi felsővezetői pályázatához, azzal nem leszel nyerő például egy kisvállalkozás ügyfélszolgálatán, és fordítva…
Meg szoktam kérdezni mivel foglalkozol, milyen helyet keresel, és ez a kis beszélgetés sokat segít abban, hogy megfelelő képet készítsünk.

 

Szia Virág,

nagyon tetszenek a képek és köszönöm, hogy nem egy hivatalos vagy sznob környezetben kellett ezeket „elszenvednem” :), ettől nagyon tartottam. Azóta rengeteg ismerősömnek meséltem el, hogy milyen szuper gyors és egyszerű volt a fotózás profi eredménnyel, és persze már a linkedIn-re vagy FB-re kitett portré (a kedvenc) is hozott pozitív visszajelzéseket óriás mennyiségben (amire nem is számítottam, nem ez volt a cél :)).

Köszönöm még1x (a jókívánságot is)!
Üdv.,
Erika

Szia Virág!

Meg tudom nyitni, le tudom tölteni őket, minden működik és a számla is megérkezett. :)

Nagyon tetszenek a képek, nem is tudom eldönteni, melyik változat tetszik jobban! :)) Azt hiszem, mindegyiket fel fogom használni!

Nagyon szépen köszönöm!!

Üdv,
“Egy újabb szuper élményekkel hazatért fotóalany” ;)

Szia Virág!

 

A fotók tökéletesek, teljes mértékben azt kaptam, amit vártam! :)

Kicsit idegenkedtem ettől a fotózástól, de nagyon kedves voltál, és laza, nagyon jól éreztem magam :)

Köszönöm a klassz fotókat! És én is sok munkát és sok sikert kívánnék a továbbiakhoz!

Üdv: Sanyi

Az önéletrajzos, kifejezetten álláskeresőknek szóló csomag tartalmazza:

 • profi fotóst 17 év tapasztalattal
 • a fotózás mindössze 15-20 perc, készülődéssel, képválogatással együtt is kb. 40-50 perc szokott lenni
 • egyféle ruhában fotózunk, de természetesen át tudod ott venni, hogy ne gyűrődjön rajtad egész nap
 • segítek a beállításoknál, hogy akkor is elégedett legyél az eredménnyel, ha nem vagy profi modell :)
 • a képek a fentiekhez hasonló típusúak lesznek: egyszerű, közelebbi portrék (maximum derékig), egyszínű fehér/szürkés háttér
 • az elkészült 15-20 nyers képből te választhatod ki, hogy melyiket szeretnéd retusálva megkapni, de szoktam tanácsokkal segíteni
 • garanciát vállalok, ha esetleg egyetlen képet sem tudsz kiválasztani, akkor természetesen fizetned sem kell
 • a csomag 2 db retusált kép átadását tartalmazza. Ha több kép is tetszik, 4.900 Ft/db áron kérheted őket (nyers képet nem adok át, ez az ár az utómunka, retusálás díja)
 • a kiválasztott képeket profi retusálás után, e-mailen küldöm el három munkanapon belül (papírképet nem készítek!)
 • a kiválasztott képek fekete-fehér verzióját ajándékba kapod!

A csomag díja 27.900 Ft,

 • amiről minden esetben számlát kapsz,
 • készpénzben, vagy utalással tudsz fizetni,
 • ha korában már jártál nálam, akkor +1 db képet választhatsz ajándékba!

Páros ajánlat

Ha barátod / barátnőd / kollégád is új állást keres, gyertek együtt önéletrajz fotózásra, és választhattok egy ajándékot az alábbiak közül:

 • +1 db retusált portré 4.900 Ft értékben VAGY
 • egy átöltözési lehetőség VAGY
 • egy közös kép kettőtökről

A csomag fejenként 27.900 Ft!

Időpont foglalásakor mindenképp jelezzétek, ha ezt az ajánlatot szeretnétek igénybe venni, hogy több időt foglaljak nektek, mint az egyéni fotózásokhoz!

Mikor lehet jönni önéletrajz fotózásra?

Minden esetben időpontot kell egyeztetni, szabad helyekről érdeklődj üzenetben!

Az ár tartalmazza a retusálást, de az időigényesebb, egyedi képmanipulációkat nem. Pl.: Az ing, nyakkendő színének megváltoztatását, hajszín, szemszín módosítását, háttér átszínezését, stb. Az ilyen módosításokat 6.000 Ft/óra grafikai óradíjban tudom vállalni!

cv_retusalas

Kérdezz nyugodtan, vagy jelentkezz be önéletrajzos portréfotózásra!

10 + 9 =

További portréfotózási opciók

Mini portréfotózás

30-40 perc fotózás stúdióban 4 db retusált kép átadásával. Többféle beállítás, két választható háttér, egy átöltözési lehetőség. Ha üzleti portréra van szükséged a vállalkozásodhoz, új profilképet szeretnél, vagy társkereséshez szeretnél előnyös portrét, akkor ezt válaszd!
A mini portréfotózás díja 44.900 Ft

Klasszikus portréfotózás

A csomag neked szól, ha többet szeretnél: több beállítást, több átöltözési lehetőséget, változatosabb képeket, akár külső helyszínen, és/vagy stúdióban. A csomag megosztható páros, illetve családi fotózásra!
79.900 Ft-tól