Személyes márka portréfotózás

 

Köszi szépen a mai fotózást Virág, nem emlékszem, hogy a kamera előtt bármikor is ennyire kényelmesen éreztem volna magam. És ami a lényeg, szerintem sok jó fotó is született, köszi még 1x!

Baráth András, Gerilla Önéletrajz

Vállalkozásod van, és szükséged van hozzá megfelelő portréfotókra?

Akkor jó helyen jársz, ezt a csomagot neked találtam ki! :)
A fotózás előtt e-mailen kikérdezlek majd, hogy mivel foglalkozol, hol és milyen célra szeretnéd használni a képeket, milyen stílus áll hozzád közel, stb. Ez azért fontos, mert ez alapján tudjuk megtervezni, rád szabni a fotózásodat. Például, hogy milyen ruhákat, különlegesebb kiegészítőket hozz, milyen legyen a sminked, milyen beállításokat használjunk, vagy akár mi legyen a helyszínünk.
Egy kisvállalkozásban ugyanis akkor fogod jól érezni magad, akkor fogod szívesen csinálni, ha olyanok az ügyfeleid, vendégeid, akikkel emberileg is jól kijössz. (Tapasztalatból mondom. ;) ) Ezért ha te lazán, a szőnyegen ülve, mezítláb szeretsz velük beszélgetni, akkor a fotózásra se hozz tűsarkút és szűk blézert. Például. :)

Hozhatsz viszont kiegészítő dolgokat, amik passzolnak hozzád.
Például ha festesz, akkor pár képet. Ha írsz és van egy szép régi írógéped, akkor azt. Ha virágkötő vagy, és gyönyörű fejdíszeket alkotsz menyasszonyoknak, akkor azt. Bármit, ami jól mutat és egy képen megmutatja, hogy ki vagy.

Szóval rólad sem lehet jó képet csinálni? :)

Üdv a klubban! :) Kis túlzással mindenki ezzel kezdi!
Ha a fenti képek tetszenek, akkor nincs mitől félned. Ebben a galériában senki sem volt profi modell, mindenki a saját márkáját építi, azt, amiben ő a legjobb. Neked nem az a dolgod, hogy tudd, hogyan kell pózolni egy jó fotóhoz. Te a saját területeden vagy profi, az pedig az én dolgom, hogy ehhez és a személyiségedhez milyen pózok fognak megfelelni, jól állni, amiket jól tudsz majd használni a céljaidhoz! :)

Szia Virág!

Nagyon köszönöm, megkaptam a képeket és nagyon-nagyon örülök )) Hihetetlen, ilyen jó képeim soha nem voltak, profi vagy:))) !!! Köszönöm a színverziókat is, szuperek ))) A prospektusba is tökéletesek, csak választani nem tudok, melyik legyen benne Nagyon jól éreztem magad nálad, a csipeszedet is elvittem a hátamon )) ( a mozgólépcsőn szóltak rám, hogy nem kéne-e azt levennem, egyáltalán miért van ott :DDDD) Megmondom őszintén, a fotózás témakör eddig kevéssé foglalkoztatott, de annyi érdekességet tudtam meg és pozitív élmény volt, hogy most már más szemmel nézem a képeket

Mégegyszer nagyon köszönök mindent, máskor is Hozzád fordulok

Adrienn

Szia Virág!

Köszönöm szépen a munkád, fantasztikus képeket készítettél és az utómunkálatok is mesések! Jó volt együtt dolgozni Veled, nagyszerű élményként éltem meg a fotózást.

Köszönöm, hogy ezekkel a remek képekkel hozzájárultál a regényem és a honlapom megvalósításához és sikeréhez!

További jó munkát kívánok!

Üdv,
Andi

Kedves Virág!

 
Köszönöm a képeket. Látom mindenáron csak megnehezíted a dolgom, mert ezekkel a különböző tónusokkal most már tényleg nehéz választani, hogy melyik a legjobb:-) Nagyon klasszak lettek!!!!
 
Ha kész lesz a weboldal, mindenképpen jelentkezem!

 

 
Üdvözlettel: Bernadett

A személyes márka portréfotózás csomag tartalma:

 • konzultáció e-mailen, hogy megfelelően fel tudjunk készülni a fotózásodra
 • választható stúdiós és/vagy külső helyszíni portréfotózás *
 • a fotózás kb. 1-1,5 óra időtartam
 • természetesen segítek a beállításoknál, hogy előnyös, szép képeket kapj akkor is, ha nem vagy profi modell :)
 • többféle beállításban készülnek majd képek, közelebbi portrék, félalakos, és akár egész alakos is, a célodtól függően
 • többször is át tudsz öltözni, így még változatosabb képek születhetnek, amit utólag jobban tudsz majd használni a különböző anyagaidban
 • a képeket pici méretben, vízjelezve küldöm el neked, ezekből te választhatod ki, hogy melyik képeket szeretnéd nagy méretben, retusálva megkapni. Te választhatsz, de szoktam segíteni javaslattal, mert az a tapasztalatom, hogy sokat segít nektek a „külső szem”. :)
 • a csomag díja 10 db nagy méretű, retusált kép átadását tartalmazza digitális formában. A minőségi utómunka időigényes, ezért a kész képeket kb. egy héttel később adom át. (Ha valami miatt s.o.s. neked, akkor 1-2 képet előre tudok venni, ami hamarabb el tud készülni.)
 • természetesen kérhetsz további képeket is, ezek díja 4.900 Ft/db. (Nyers képet nem adok át, csak amit kiválasztottál!)
 • a kiválasztott képek fekete-fehér, és különlegesebb színváltozatát ajándékba kapod.

A személyes márka portréfotózás csomag díja a stúdiómban: 79.900 Ft,

* külső helyszínen 99.900 Ft,
stúdióban ÉS külső helyszínen 149.900 Ft, ami 20 db átadott képet, és kétszer 1-1.5 óra időtartamú fotózást tartalmaz.
A fotózásról minden esetben számlát kapsz.

Az ár tartalmazza a retusálást, de az időigényesebb, egyedi képmanipulációkat nem. Pl.: Az ing, nyakkendő színének megváltoztatását, hajszín, szemszín módosítását, háttér átszínezését, stb. Az ilyen módosításokat 6.000 Ft/óra grafikai óradíjban tudom vállalni!

Kérdezz nyugodtan, vagy kérj időpontot személyes márka portréfotózásra!

  Neved (kötelező)

  Email címed (kötelező)

  Telefonszámod

  Írj magadról pár sort! :)

  További portréfotózási opciók

  Önéletrajz fotózás

  15-20 perc fotózás stúdióban fehér háttérrel, egyféle ruhában, 2 db retusált kép átadásával. Egyszerű, klasszikus portréfotók kifejezetten álláskeresőknek önéletrajzhoz, LinkedIn profilhoz.
  Az önéletrajz fotózás díja 27.900 Ft

  Mini portréfotózás

  30-40 perc fotózás stúdióban 4 db retusált kép átadásával. Többféle beállítás, két választható háttér, egy átöltözési lehetőség. Ha üzleti portréra van szükséged a vállalkozásodhoz, új profilképet szeretnél, vagy társkereséshez szeretnél előnyös portrét, akkor ezt válaszd!
  A mini portréfotózás díja 44.900 Ft