Klasszikus portréfotózás

 

Köszi szépen a mai fotózást Virág, nem emlékszem, hogy a kamera előtt bármikor is ennyire kényelmesen éreztem volna magam. És ami a lényeg, szerintem sok jó fotó is született, köszi még 1x!

Baráth András, Gerilla önéletrajz

Szeretnél magadról néhány jó képet, de azt gondolod, hogy rólad nem lehet jó képet csinálni…

Eltaláltam? :)
Alig van olyan, aki nem mondja ezt el, rögtön a bemutatkozás után. :) Már csak mosolygok, mert én pontosan tudom, hogy lehet. Bár nem a tökéletesen beállított ruhán, sminken, stúdióvakun, fényképezőgépen múlik, ahogy sokan gondolják. Ezek mind csak eszközök.

Az én dolgom, hogy saját magad legjobb verzióját lásd viszont a képeken. Ehhez pedig téged kell tudni kezelni, nem (csak) az eszközöket. Hiszen a kép legfontosabb eleme te magad vagy. Ha nem érzed magad jól a bőrödben, ha feszült vagy, ha előnytelen a póz, ahogy állsz/ülsz, akkor a létező legjobb technikával és legtökéletesebb frizurával sem lesz jó a kép.
Ha a fenti képek tetszenek, akkor viszont nincs mitől félned. Ők is „átlagemberek”, mint te meg én. Nem profi modellek, mégis gyönyörűek. Ugye? :)

Ha nem lennék fotós, akkor én is nehezen indulnék el egy fotózásra.

Mert félnék tőle, hogy mi vár rám, tetszeni fog-e az eredmény, hogy fogom magam érezni. Épp ezért a stúdióm egy otthonos kis kuckó. Nem egy ablak nélküli, merev műterem fekete falakkal, ahol feszült leszel és képtelen leszel magadat adni. Sokan utólag pont a barátságos, vidám légkört emelik ki, aminek nagyon örülök, mert pont az a célom (a jó portréfotókon túl persze), hogy jól érezd magad.

Hogy működik egy ilyen fotózás?

A fotózás előtt e-mailen alaposan kikérdezlek majd. :) Ez azért fontos, mert itt tudjuk megbeszélni, hogy mit szeretnél. Milyen céllal fotózunk, mire szeretnéd használni a képeket, és ezek alapján megtervezzük a fotózásodat.
Milyen ruhákat hozz, milyen legyen a sminked, frizurád. Milyen háttereket, beállításokat használjunk, ami illik a célodhoz. Ha külső helyszíni fotózást szeretnél, akkor megbeszéljük, hogy milyen helyszín állna közel hozzád. Illetve ha szeretnél akkor tudunk használni különlegesebb kiegészítőket is. (Ha például író vagy, és van egy szép, régi írógéped, vagy virágkötő vagy és különleges fejdíszeket alkotsz…)

A megbeszéltek alapján maga a fotózás pedig zökkenőmentes, oldott, és vidám lesz, mert megfelelően fel tudunk készülni mindketten :)

Szia Virág!

Nagyon köszönöm, megkaptam a képeket és nagyon-nagyon örülök )) Hihetetlen, ilyen jó képeim soha nem voltak, profi vagy:))) !!! Köszönöm a színverziókat is, szuperek ))) A prospektusba is tökéletesek, csak választani nem tudok, melyik legyen benne Nagyon jól éreztem magad nálad, a csipeszedet is elvittem a hátamon )) ( a mozgólépcsőn szóltak rám, hogy nem kéne-e azt levennem, egyáltalán miért van ott :DDDD) Megmondom őszintén, a fotózás témakör eddig kevéssé foglalkoztatott, de annyi érdekességet tudtam meg és pozitív élmény volt, hogy most már más szemmel nézem a képeket

Mégegyszer nagyon köszönök mindent, máskor is Hozzád fordulok

Adrienn

Szia Virág!

Köszönöm szépen a képeket, sikerült letölteni őket.
Nagyon tetszenek!!! Ügyes vagy! Ilyen klassz képeket eddig még soha nem sikerült rólam készíteni, nagyon örülök!
Jól éreztem magam a fotózáson, élveztem a fesztelen, vidám hangulatot, és hogy olyan közvetlen, barátságos voltál.

És köszi a drukkolást is!

Szép estét!
Ildi

Koszonom szepen a fotoimat kritikus szemekkel neztem oket eloszor, de azota mindbe beleszerettem koszonom a profizmusod, a kreativitasod, es foleg azt koszonom ahogy hozzam alltal, nagyon jol ereztem magam

A klasszikus portréfotózás csomag tartalma:

 • konzultáció e-mailen, hogy megfelelően fel tudjunk készülni a fotózásodra
 • választható külső helyszíni és/vagy stúdiós portréfotózás *
 • a fotózás kb. 1-1,5 óra időtartam
 • természetesen segítek a beállításoknál, hogy előnyös, szép képeket kapj akkor is, ha nem vagy profi modell :)
 • többféle beállításban készülnek majd képek, közelebbi portrék, félalakos, és akár egész alakos is, ha szeretnél
 • többször is át tudsz öltözni, így még változatosabb képek születhetnek, hogy jobban tudd őket használni
 • a képeket pici méretben, vízjelezve küldöm el neked, ezekből te választhatod ki, hogy melyik képeket szeretnéd nagy méretben, retusálva megkapni. Te választhatsz, de szoktam segíteni javaslattal. :)
 • a csomag díja 10 db nagy méretű, retusált kép átadását tartalmazza digitális formában. A minőségi utómunka időigényes, ezért a kész képeket kb. egy héttel később adom át.
 • természetesen kérhetsz további képeket is, ezek díja 4.900 Ft/db. (Nyers képet nem adok át, csak amit kiválasztottál!)
 • a kiválasztott képek fekete-fehér, és különlegesebb színváltozatát ajándékba kapod.
 • a csomag megosztható! Baráttal, barátnővel páros képekre, anya-lánya képekhez, családi fotózásra.

A klasszikus portréfotózás csomag díja a stúdiómban: 79.900 Ft,

* külső helyszínen 99.900 Ft,
stúdióban ÉS külső helyszínen 149.900 Ft, ami 20 db átadott képet, és kétszer 1-1.5 óra időtartamú fotózást tartalmaz.
A fotózásról minden esetben számlát kapsz, készpénzben, vagy utalással tudsz fizetni.

Az ár tartalmazza a retusálást, de az időigényesebb, egyedi képmanipulációkat nem. Pl.: Az ing, nyakkendő színének megváltoztatását, hajszín, szemszín módosítását, háttér átszínezését, stb. Az ilyen módosításokat 6.000 Ft/óra grafikai óradíjban tudom vállalni!

Kérdezz nyugodtan, vagy jelentkezz be klasszikus portréfotózásra!

 

Melyik típusú fotózás érdekel?

1 + 12 =

További portréfotózási opciók

Önéletrajz fotózás

15-20 perc fotózás stúdióban fehér háttérrel, egyféle ruhában, 2 db retusált kép átadásával. Egyszerű, klasszikus portréfotók kifejezetten álláskeresőknek önéletrajzhoz, LinkedIn profilhoz.
Az önéletrajz fotózás díja 27.900 Ft

Mini portréfotózás

30-40 perc fotózás stúdióban 4 db retusált kép átadásával. Többféle beállítás, két választható háttér, egy átöltözési lehetőség. Ha üzleti portréra van szükséged a vállalkozásodhoz, új profilképet szeretnél, vagy társkereséshez szeretnél pár előnyös portrét, akkor ezt válaszd!
A mini portréfotózás díja 44.900 Ft