Mini portréfotózás

 

Köszönöm szépen a fotóimat ? kritikus szemekkel néztem őket először, de azóta mindbe beleszerettem ? köszönöm a profizmusod, a kreativitásod, és főleg azt köszönöm ahogy hozzám álltál, nagyon jól éreztem magam ?

Csilla

Szeretnél magadról pár jó képet, de félsz elindulni?

Akkor jó helyen jársz! Ezt a kis csomagot neked találtam ki, ha nem vágysz több órás fotózásra, nagy felhajtásra, sminkesre, fodrászra, csak szeretnél néhány előnyös fotót magadról. A környezet otthonos, nem fogod rosszul érezni magad és feszengeni a sok „stábtag” között. Nem lesz, aki átalakít sminkkel, frizurával, és olyan ruhákkal, amiket egyébként sosem viselsz. A képeken Te leszel, amilyen egyébként is vagy, viszont abból a lehető legjobbat fogom kihozni. :)

Ki jöhet ilyen fotózásra?

Te, ha szeretnél magadról pár jó portrét. Mert vállalkozásod van, és fontos, hogy legyen néhány jó szakmai portréd a honlapodra, szakmai cikkekhez, előadások anyagához. Vagy akkor, ha társat keresel, és emiatt fontos, hogy olyan fotód legyen, ami tényleg Te vagy, viszont a lehető legjobb formádban. Vagy ha régi a profilképed facebookon, és szeretnél egy újat, ami sok-sok lájkot és dicsérő kommentet kap. ;)

„De rólam nem lehet jó képet csinálni!”

Ha te is ezt gondolod magadról, de a fenti képek tetszenek, akkor nincs mitől félned. Ebben a képgalériában senki sem volt profi modell. Átlagemberek, mint Te és én. Van néhány kis trükköm, amikkel segíteni tudok a pózolásban, hogy végül elégedett legyél a képekkel – és magaddal. ;)

Garanciát merek vállalni,

ha valamiért mégsem vagy elégedett, és ezért nem szeretnéd megkapni a képeket, akkor természetesen fizetned sem kell.

Szia, Virág!
Nagyon jók lettek, köszönöm szépen! :) Külön köszönöm a plusz képet, ez valóban illik hozzám!
Nagyon tetszik mindegyik, de ezt már a nyerseknél is láttam. Profi vagy! Meg nagyon barátságos volt az egész környezet is a cicával meg a beszélgetéssel, örültem mindennek.
A facebookomon nagy sikert arattak a képek, még sose kaptam ennyi dicséretet, jó érzés szépnek s népszerűnek lenni! :)
Köszi:
Petra

Szia Virág, nagyon tetszenek a képek és köszönöm, hogy nem egy hivatalos vagy sznob környezetben kellett ezeket „elszenvednem” :), ettől nagyon tartottam. Azóta rengeteg ismerősömnek meséltem el, hogy milyen szuper gyors és egyszerű volt a fotózás profi eredménnyel, és persze már a linkedIn-re vagy FB-re kitett portré (a kedvenc) is hozott pozitív visszajelzéseket óriás mennyiségben (amire nem is számítottam, nem ez volt a cél :)). Köszönöm még1x (a jókívánságot is)! Üdv., Erika

Szia Virág!

 

A fotók tökéletesek, teljes mértékben azt kaptam, amit vártam! :)

Kicsit idegenkedtem ettől a fotózástól, de nagyon kedves voltál, és laza, nagyon jól éreztem magam :)

Köszönöm a klassz fotókat! És én is sok munkát és sok sikert kívánnék a továbbiakhoz!

Üdv: Sanyi

A mini portréfotózás csomag tartalmazza:

 • profi fotóst 17 év tapasztalattal
 • kis trükkökkel segítek a pózolásban, hogy igazán elégedett lehess az eredménnyel
 • maga a fotózás kb. 30-40 perc stúdióban (átöltözéssel, képválogatással együtt kb. egy óra),
 • egy átöltözésre van lehetőség és nagyjából 40-50 kép készül
 • a képek a fentiekhez hasonlók lesznek: egyszerű, letisztult portréfotók, közeli portrék, fél-, és akár egész alakos képek, ha szeretnél (társkereséshez például jól jön)
 • négy háttérből választhatsz: fehér, sötét szürke, sötét kék, világos barna. Szívesen segítek, hogy hozzád, illetve a hozott ruháidhoz melyik passzol legjobban
 • a fotózás után kiválaszthatod, hogy az elkészült képek közül melyiket szeretnéd nagy méretben, retusálva megkapni. Te választhatsz, de szoktam segíteni a képválogatásban! :)
 • a csomag 4 db retusált kép átadását tartalmazza, további képeket 4.900Ft/db áron tudsz elvinni (nyers képet nem adok át, csak amit kiválasztottál)
 • a kiválasztott képeket egy privát linkről tudod majd letölteni három munkanapon belül, amikor a retusálás elkészült. Természetesen eredeti, nagy méretben teszem fel neked a képeket
 • a kiválasztott képek fekete-fehér, és vintage verzióját ajándékba kapod

A csomag díja 44.900Ft,

 • amiről minden esetben számlát kapsz,
 • készpénzben, vagy utalással tudsz fizetni,
 • ha korában már jártál nálam, akkor +1 db képet választhatsz ajándékba!

Mikor lehet jönni mini portréfotózásra?

Minden esetben időpontot kell egyeztetni, szabad helyekről érdeklődj üzenetben!

Mit jelent a kép feldolgozása, retusálása?

Az ár tartalmazza a retusálást, de az időigényesebb, egyedi képmanipulációkat nem. Pl.: Az ing, nyakkendő színének megváltoztatását, hajszín, szemszín módosítását, háttér átszínezését, stb. Az ilyen módosításokat 6.000 Ft/óra grafikai óradíjban tudom vállalni! cv_retusalas

Kérdezz nyugodtan, vagy jelentkezz be mini portréfotózásra!

Melyik típusú fotózás érdekel?

4 + 14 =

További portréfotózási opciók

Önéletrajz fotózás

15-20 perc fotózás stúdióban fehér háttérrel, egyféle ruhában, 2 db retusált kép átadásával. Egyszerű, klasszikus portréfotók kifejezetten álláskeresőknek önéletrajzhoz, LinkedIn profilhoz.
Az önéletrajz fotózás díja 27.900 Ft

Klasszikus portréfotózás

A csomag neked szól, ha többet szeretnél: több beállítást, több átöltözési lehetőséget, változatosabb képeket, akár külső helyszínen, és/vagy stúdióban. A csomag megosztható páros, illetve családi fotózásra!
79.900 Ft-tól