Portréfotózás édesanyáknak – szuperhősöknek ;)

{

Szia Virág !

Ne haragudj, hogy ennyire későn válaszolok, első körben arra koncentráltam, hogy az Átutalást el ne felejtsem:)

Nagyon jók lettek a képek, mindennap változik a kedvencem:) Köszönök szépen mindent, biztosan találkozunk még, majd tudatosan fogok ötleteket gyűjteni, hogy mit szeretnék:))

Köszönöm még egyszer

- Nóra

Mikor készült rólad utoljára egy jó portré?

Erre a legtöbben azt válaszolják, hogy vagy az esküvőjükön, vagy még az iskolai tablófotózáson. Ezzel valószínűleg én is így lennék, ha nem lennék portréfotós. :)

És mégis, csak a kisfiam születése után kezdtem el érezni, mennyire fontos, hogy legyenek jó képeink – és ne csak akkor, ha konkrét célunk van vele, mint például az önéletrajzhoz, vagy a vállalkozáshoz készülő képek. És ne csak a gyerekekről, hanem rólunk, szülőkről is, külön is, családi is, itthoni “átlagos” is és szép stúdiós is.

Mert hihetetlenül gyorsan pörög az idő, tegnap még csak négykézláb csattogott a tenyere a padlón, ma meg már röhögve, sikítozva rohangál körbe-körbe a lakásban. :)

Hogy fog majd emlékezni Rád?

Miután megszületett, sokszor kihajoltam a képből, amikor a párom fotózni akart, mert nyúzott voltam, nem mostam hajat, vagy még arra sem volt erőm, hogy átöltözzek reggel… Ismerős? :)

Aztán rájöttem, hogy ezzel rengeteg szép emléktől fosztom meg magunkat, de legfőképp őt. Amikor nagyobb lesz, és szeretné látni milyenek voltunk együtt a “szürke hétköznapokban”. Mert ő nem magára lesz kíváncsi. Hanem ránk… Hogy milyen volt Apa és Anya, és amikor mind együtt voltunk.
És nem azt fogja nézni, hogy kócos a hajad. :) Szeret, és büszke rád akkor is, ha te nem vagy kibékülve magaddal, mert van rajtad még 2 kiló plusz…

Szerepelj a képeken! Akkor is, ha utálod. Miatta, mert neki fontos lesz.

És mutasd meg neki, hogy milyen vagy, amikor formában vagy! :)

Töltődj fel egy kicsit, mert megérdemled! Szedd elő a legszebb ruháidat – vagy vegyél pár újat… Mikor vettél utoljára valamit MAGADNAK?…
Vegyél egy szép körömlakkot is, menj el fodrászhoz, sminkeshez, és jelentkezz be hozzám egy portréfotózásra, hogy két sikítva rohanós kör között megálljon kicsit gyönyörködni a portréd előtt. :)

Mi fog történni, ha eljössz hozzám?

 

Neked is lesznek a fentiekhez hasonló, gyönyörű képeid magadról. :)

De ne szaladjunk ennyire előre…

A fotózás előtt e-mailen átbeszéljük, hogy mi mindenre lehet szükséged, ha már rászánod magad, készülsz rá, és elindulsz a fotózásra. Persze túl azon, hogy gyönyörű képek szülessenek, lehet hogy épp frissítenéd az önéletrajzod egy új portréval, vagy a vállalkozásodhoz van szükséged pár hozzád illő portréra, esetleg társkereső oldalra jönne jól. Mind-mind más terület, más ruhát, sminket, beállítást igényel, ezért fontos előre megbeszélni, hogy úgy készülhessünk.

 

A fotózás előtt megmutatom milyen beállításokat találtam ki neked, hogy biztosan szeresd majd az eredményt, és azonosulni tudj vele.

Nem foglak olyan pózba kényszeríteni, ami nagyon távol áll tőled.
A basic csomagban egyszer, a pro csomagban akárhányszor átöltözhetsz, változtathatod a hajad, sminked, ha szeretnéd.
Fontos, hogy a sminkkel, frizurával ne ess túlzásba, ne legyél teljesen más ember, mint aki valójában vagy, különben nem fognak felismerni a képeken, és a dicséretek valójában nem neked szólnak majd, hanem a sminkesnek és a fodrásznak… :P Csak finoman, maradj önmagad!

 

És a végére hagytam a legfontosabbat: A fotózás közben végig segíteni fogok.

Mert (gondolom) nem vagy profi modell, ezer területen állsz helyt minden egyes nap, nem az a dolgod, hogy tudj pózolni. Ez az én dolgom, segíteni fogok, bár néha nagyon furán fogod érezni magad közben, de majd meglátod milyen jól mutat! :) Nézd csak meg a képgalériát! Egyikük sem volt profi modell, átlag nők, mint Te, meg én. És gyönyörűek, ugye? :)

 

Pihenésképp a fotózás után leülünk kiválogatni a képeket.

Ezen a ponton hívlak meg egy jó kávéra, mert így kényelmesen, ülve, nyugodtan, ééés még melegen meg tudod inni… ;)

Közben pedig segítek kiválasztani a legjobb képeket. Ha itt helyben nem tudsz végleges döntést hozni, akkor el tudom küldeni pici méretben, nagy “nézőkép” felirattal a képeket, hogy alhass rá egyet, és megnézd friss szemmel. Vagy így akár a család is segíthet, hogy nekik mik a kedvencek. A kiválasztott képeket fogom végül finoman retusálni, és digitális formában átadni.

 

A fotózások helyszíne az NDustrial Studios

Budapest 11. kerület, Galvani utca 6.
Időpont fixálása után kapsz egy nagyon hasznos infó csomagot, ebben részletesen leírom hogy találsz meg! :)

}

Időpontot írásban tudunk egyeztetni.

Kisfiam mellett jelenleg én is sakkozom az idővel, de az anyukákat igyekszem előre venni. :) Mindenesetre ha szeretnél jönni, akkor érdemes mielőbb fixálnunk. :)

 

Fizetni utalással, vagy készpénzben tudsz majd, és minden esetben számlát kapsz a fotózásodról.

Fontos, hogy a KATA változás óta csak magánembernek számlázhatok, cégnek nem! Cserébe Áfamentes marad a fotózás díja. :)

Basic csomag

– ha most boldog lennél pár jó képpel is :)

 

 

 • segítek a beállításoknál, hogy passzoljanak hozzád, és akkor is elégedett legyél az eredménnyel, ha nem vagy profi modell :)
 • maga a fotózás kb. 30-40 perc stúdióban. Átöltözéssel, képválogatással együtt kb. egy órát érdemes rászánni, hogy ne kelljen kapkodni
 • egy átöltözésre van lehetőség
 • négy háttérből kettőt választhatsz, a képek között mindre találsz mintát:
  fehér/világos szürke, sötét szürke/majdnem fekete, sötét kék, világos barna. Szívesen segítek, hogy hozzád, és a hozott ruháidhoz melyik passzol legjobban
 • a kétféle ruha és a két háttér összesen négy kombináció, így változatos lesz az eredmény is
 • a képek a fentiekhez hasonlók lesznek: közeli portrék, fél-, és akár egész alakos képek, ha szeretnél
 • nagyjából 40-50 kép készül. Ezekből a fotózás után te választhatod ki, hogy melyiket szeretnéd nagy méretben, retusálva megkapni. Te választhatsz, de szoktam segíteni a képválogatásban! :)
 • garanciát vállalok, ha esetleg egyetlen képet sem tudsz kiválasztani, akkor természetesen fizetned sem kell
 • a csomag 4 db retusált kép átadását tartalmazza. További képeket is választhatsz 4.900Ft/db áron (retusálatlan nyers képet nem adok át, csak amit kiválasztottál)
 • a kiválasztott képeket profi retusálás után, e-mailen küldöm el három munkanapon belül (papírképet nem készítek!)
 • a kiválasztott képek fekete-fehér és barnás verzióját ajándékba kapod!

A Basic csomag díja a stúdiómban 44.900 Ft,

Szabad téren, parkban, kávézó teraszán, stb. 54.900 Ft

 • amiről minden esetben számlát kapsz,
 • készpénzben, vagy utalással tudsz fizetni,
 • ha korában már jártál nálam, akkor +1 db képet választhatsz ajándékba!

 

Pro csomag

– ha több és változatosabb képeket szeretnél, vagy szeretnéd megosztani egy barátnőddel, vagy akár a családoddal

 

 

 • segítek a beállításoknál, hogy passzoljanak hozzád, és akkor is elégedett legyél az eredménnyel, ha nem vagy profi modell :)
 • maga a fotózás kb. egy óra lesz a stúdióban. Átöltözésekkel, képválogatással együtt kb. két órát érdemes rászánni, hogy ne kelljen kapkodni
 • akárhányszor átöltözhetsz, hozhatsz kiegészítőket is bátran
 • négy háttérből választhatsz, akár mindet használhatjuk, a képek között mindre találsz mintát:
  fehér/világos szürke, sötét szürke/majdnem fekete, sötét kék, világos barna. Szívesen segítek, hogy hozzád, a hozott ruháidhoz melyik passzol legjobban
 • a több ruha, több háttér és sokféle beállítás miatt elég változatos lesz az eredmény, könnyen találsz majd olyat, ami igazán te vagy, amit szívesen használsz majd
 • a képek a fentiekhez hasonlók lesznek: közeli portrék, fél-, és akár egész alakos képek, ha szeretnél
 • 100 db kép biztosan készül majd. Ezekből a fotózás után te választhatod ki, hogy melyiket szeretnéd nagy méretben, retusálva megkapni. Te választhatsz, de szoktam segíteni a képválogatásban! :)
 • garanciát vállalok, ha esetleg egyetlen képet sem tudsz kiválasztani, akkor természetesen fizetned sem kell
 • a csomag 10 db retusált kép átadását tartalmazza. További képeket is választhatsz 4.900Ft/db áron (retusálatlan nyers képet nem adok át, csak amit kiválasztottál)
 • a kiválasztott képeket profi retusálás után, e-mailen küldöm el öt munkanapon belül (papírképet nem készítek!) Ha sürgősebb, 1-2 kép hamarabb kész lehet!
 • a kiválasztott képek fekete-fehér és barnás verzióját ajándékba kapod!
 • ezt a csomagot megoszthatod egy barátnőddel, vagy akár a családoddal.
  TIPP: a fotózás elején készülhet pár kép az egész családról, majd a férjed és a gyerekek kimehetnek fagyizni, játszózni (a Bikás park itt van mellettünk, nagyon jó játszótérrel), mi pedig folytatjuk a fotózást az egyéni képekkel csendben, nyugalomban. :)

A Pro csomag díja a stúdiómban 79.900 Ft,

Szabad téren, parkban, kávézó teraszán, stb. 89.900 Ft

 • amiről minden esetben számlát kapsz,
 • készpénzben, vagy utalással tudsz fizetni,
 • ha korában már jártál nálam, akkor +1 db képet választhatsz ajándékba!

 

Vélemény

{

Szia Virág!

Köszönöm a képeket, szuperek lettek! :-)

Mint ahogy írtam korábban, tartottam attól, hogy izgulni fogok a fotózás alatt, és igazán meglepett, hogy ez nem így volt. Olyan kellemes és barátságos légkört teremtettél, hogy nem zavart, hogy “reflektorfényben vagyok”.
Köszönöm, hogy türelmes és figyelmes voltál velem.

Mindenképp ajánlani foglak az ismerőseimnek. :-)

Szép napot!

- Gabi

 

Ha kérdésed van, tedd fel nyugodtan, válaszolok, amint a kisfiam engedi! :)

Ha nincs több kérdésed, és szeretnél jönni portréfotózásra, akkor pedig keressünk egy időpontot neked!

Melyik csomagra van most szükséged?

13 + 8 =