Portréfotózás társkereséshez

{

Kedves Virág!

Magát nagyon könnyű megszeretni! Ha megengedi, nem tűnnék el végleg az életéből. Olyan változások lesznek nálunk, amelyekhez kell nekem a segítség.  :) 

A képek nagyon tetszenek, igaza volt a mosoly erejéről.

Mindent nagyon köszönök!!

- Erzsi

Kedves Vendég, aki keresed a másik feled!

Örülök, hogy itt vagy, mert ezzel megtetted az első lépést, hogy megtaláld. :)
Van, aki még vonogatja a vállát az online ismerkedésre, hogy az “nem ugyanaz”, de csak az első személyes találkozásig online. Több esküvőt fotóztam, ahol a pár online találkozott először. Igazából én is így ismertem meg a páromat, bár az nem konkrét társkereső oldal volt. Mond az neked valamit, hogy teveclub?… :)

 

Összeszedtem, hogy mire lehet szükséged ha online keresel társat

Ezért fogunk csinálni közeli portrékat is, és egész alakosokat is.
Nem foglak túlretusálni, leszedni rólad a ráncokat, és a kilókat. Mert azok hozzád tartoznak. És az összes műfaj közül talán a társkeresésnél a legfontosabb, hogy olyan legyél, amilyen egyébként is vagy, amikor jó formában vagy.

Hidd el, így fog megtalálni az, aki neked való. Ha valakinek nem tetszik egy ránc, vagy két ősz hajszál, akkor teljesen felesleges rabolnotok egymás idejét, személyesen úgyis csalódás érne mindkettőtöket. Inkább legyél olyan, amilyen egyébként is vagy, és engedd, hogy megtaláljon az, akinek úgy vagy jó, ahogy vagy. :)

A beállításokkal viszont fogunk játszani úgy, hogy a lehető legelőnyösebb legyen. Majd meglátod mennyit számít egy előnyös póz, ami passzol az alkatodhoz! :)

Mi fog történni, ha eljössz hozzám fotózásra? :)

 

Először is megköszönöm a bizalmadat! :)

Mindent elkövetek majd, hogy komfortosan érezd magad, amíg itt vagy, mert ez látszani fog a képeken is. Bár sokszor a legkényelmetlenebb beállítások mutatnak a legjobban, előre is elnézést kérek, ez a te érdekedben történik! :)

Fontos, hogy olyan ruhákat, kiegészítőket hozz, ami te vagy… Ha sosem hordasz piros tűsarkút, akkor a fotózásra se hozz, mert nem azok a férfiak fognak írni neked, akikkel amúgy jól éreznéd magad (legalábbis hosszú távon). Ha te inkább farmerben ücsörögsz mezítláb, akkor úgy gyere, mert az vagy te.
– Amúgy a piros tűsarkú nagyon jól mutat, de csak akkor, ha tényleg hordod… :)
Ugyanígy férfiaknak egy elegáns zakó “sok” a társkereséshez, hacsak nem zakóban, nyakkendőben vacsorázol otthon amúgy is, mint Don Draper…

Hogy olyan legyél, amilyen egyébként is vagy, az a sminkre, frizurára is vonatkozik. Az persze jó, ha amúgy is mennél már fodrászhoz és össze tudod szervezni, de ne csináltass hatalmas loknikat, ha egyébként magadnak nem tudod megcsinálni a randi előtt…

 

A fotózás elején mintaképeket mutatok majd neked, hogy megnézzük tetszik-e, amit kitaláltam, azonosulni tudsz-e vele.

Semmi olyat nem fogok rád erőltetni, ami nagyon távol áll tőled. :)
Az előkészületek után a fotózás gördülékenyen fog menni. Mutatok is majd közben képeket, hogy lásd hogy állunk, így ha valami nem tetszik, akkor azt tudjuk is rögtön korrigálni.
Fárasztó lesz, mert ami fotón jól mutat, az sokszor elég kényelmetlen, de majd meglátod milyen jól mutat! :)

 

Pihenésképp a fotózás után leülünk kiválogatni a képeket.

Ilyenkor tudok segíteni abban, hogy a testbeszéded, a tekintet, a mosoly mit sugall, passzol-e hozzád. Sokszor minimális különbség is rengeteget számít, akár csak az, hogy befeszítetted a kezed, vagy lazán lógnak az ujjaid… :)
Ha itt helyben nem tudsz végleges döntést hozni, akkor el tudom küldeni pici méretben, nagy “nézőkép” felirattal a képeket, hogy alhass rá egyet, és megnézd friss szemmel. A kiválasztott képeket fogom finoman retusálni, és digitális formában átadni.

A stúdióm Budapesten van, a 11. kerületben, az Etele úton.

Pontosan meg fogom írni, hogy találsz meg!

}

Időpontot írásban tudunk egyeztetni.

Ha már itt vagy, akkor érdemes mielőbb jelentkezni, különben húzni-halasztani fogod, és ezzel a leendő kapcsolatodtól veszed el az időt… :)

Fizetni utalással, vagy készpénzben tudsz.

Nekem mindegy, amelyik neked kényelmesebb.

Basic csomag

– ha csak pár képre van most szükséged

 

 

 • segítek a beállításoknál, hogy passzoljanak hozzád, és akkor is elégedett legyél az eredménnyel, ha nem vagy profi modell :)
 • maga a fotózás kb. 30-40 perc stúdióban. Átöltözéssel, képválogatással együtt kb. egy órát érdemes rászánni, hogy ne kelljen kapkodni
 • egy átöltözésre van lehetőség
 • négy háttérből kettőt választhatsz, a képek között mindre találsz mintát:
  fehér/világos szürke, sötét szürke/majdnem fekete, sötét kék, világos barna. Szívesen segítek, hogy hozzád, és a hozott ruháidhoz melyik passzol legjobban
 • a kétféle ruha és a két háttér összesen négy kombináció, így változatos lesz az eredmény is
 • a képek a fentiekhez hasonlók lesznek: közeli portrék, fél-, és egész alakos képek, mert erre lesz szükséged
 • nagyjából 40-50 kép készül. Ezekből a fotózás után te választhatod ki, hogy melyiket szeretnéd nagy méretben, retusálva megkapni. Te választhatsz, de szoktam segíteni a képválogatásban! :)
 • garanciát vállalok, ha esetleg egyetlen képet sem tudsz kiválasztani, akkor természetesen fizetned sem kell
 • a csomag 4 db retusált kép átadását tartalmazza. További képeket is választhatsz 4.900Ft/db áron (retusálatlan nyers képet nem adok át, csak amit kiválasztottál)
 • a kiválasztott képeket profi retusálás után, e-mailen küldöm el három munkanapon belül (papírképet nem készítek!)
 • a kiválasztott képek fekete-fehér és barnás verzióját ajándékba kapod!

A csomag díja a stúdiómban 44.900 Ft,

Szabad téren, parkban, kávézó teraszán, stb. 54.900 Ft

 • amiről minden esetben számlát kapsz,
 • készpénzben, vagy utalással tudsz fizetni,
 • ha korában már jártál nálam, akkor +1 db képet választhatsz ajándékba!

 

Pro csomag

– ha több és változatosabb képeket szeretnél

 

 

 • segítek a beállításoknál, hogy passzoljanak hozzád, és akkor is elégedett legyél az eredménnyel, ha nem vagy profi modell :)
 • maga a fotózás kb. egy óra lesz a stúdióban. Átöltözésekkel, képválogatással együtt kb. két órát érdemes rászánni, hogy ne kelljen kapkodni
 • akárhányszor átöltözhetsz, hozhatsz kiegészítőket is bátran
 • négy háttérből választhatsz, akár mindet használhatjuk, a képek között mindre találsz mintát:
  fehér/világos szürke, sötét szürke/majdnem fekete, sötét kék, világos barna. Szívesen segítek, hogy hozzád, a hozott ruháidhoz melyik passzol legjobban
 • a több ruha, több háttér és sokféle beállítás miatt elég változatos lesz az eredmény, könnyen találsz majd olyat, ami igazán te vagy, amit szívesen használsz majd
 • a képek a fentiekhez hasonlók lesznek: közeli portrék, fél-, és egész alakos képek, mert erre lesz szükséged
 • 100 db kép biztosan készül majd. Ezekből a fotózás után te választhatod ki, hogy melyiket szeretnéd nagy méretben, retusálva megkapni. Te választhatsz, de szoktam segíteni a képválogatásban! :)
 • garanciát vállalok, ha esetleg egyetlen képet sem tudsz kiválasztani, akkor természetesen fizetned sem kell
 • a csomag 10 db retusált kép átadását tartalmazza. További képeket is választhatsz 4.900Ft/db áron (retusálatlan nyers képet nem adok át, csak amit kiválasztottál)
 • a kiválasztott képeket profi retusálás után, e-mailen küldöm el öt munkanapon belül (papírképet nem készítek!) Ha sürgősebb, 1-2 kép hamarabb kész lehet!
 • a kiválasztott képek fekete-fehér és barnás verzióját ajándékba kapod!

A csomag díja 79.900 Ft,

Szabad téren, parkban, kávézó teraszán, stb. 89.900 Ft

 • amiről minden esetben számlát kapsz,
 • készpénzben, vagy utalással tudsz fizetni,
 • ha korában már jártál nálam, akkor +1 db képet választhatsz ajándékba!

 

Vélemény

{

Szia Virág!

Kezdem azzal, hogy az egész fotózás alatt nagyon jól éreztem magam. Nagyon gyorsan telt az idő, nem is értünk a végére, de majd talán legközelebb! Személy szerint biztos, hogy ajánlani foglak.

Mégegyszer köszönök mindent!
További jó munkát!

Üdv!

- N. Péter

 

Ha kérdésed van, tedd fel nyugodtan, válaszolok, amint a kisfiam engedi! :)

Ha nincs több kérdésed, és szeretnél jönni portréfotózásra, akkor pedig keressünk egy időpontot neked!

Melyik csomagra van most szükséged?

11 + 5 =