Hurrá! :)

Megkaptad a kész portréidat! Remélem tetszenek és jól fogod tudni használni őket! :)

w
Ezen az oldalon egy csomó hasznos infót találsz a kész portréiddal kapcsolatban, de ha maradna még bármi kérdésed, írj nyugodtan! :)
A portréid letöltéséhez szükséges linket e-mailen küldtem el – ezt már láttad is, ha ezt az oldalt olvasod. :) A link küldhető, így ha bárkivel meg szeretnéd osztani, akkor csak simán küldd tovább a linket!

Képek számozása

7

A sima számok az utómunkázott (fényerő, kontraszt, szín, stb.) “eredeti képek”, a _2 számúak a retusáltak, és csomagodtól függően van _3 és _4 verzió is, ezek pedig ajándék fekete-fehér és színverziók. :)

Nem szoktam túlzásba esni a retusálással, erről valószínűleg beszéltünk is. Meg szoktam hagyni a bőr textúráját, és az arc jellemző vonásait, pl. ráncok, szeplők, maradandó sérülések.
Utómunkánál próbálom észben tartani, ha van különleges dolog, amiről beszéltünk (pl. egy zakón maradt hajszál retusálása), de ha valami nagyon apró dolog és nem vettem észre / elfelejtettem, emlékeztess nyugodtan! Vagy ha olyat látsz, amit el kellett volna tüntetnem, de mégis ott maradt, vagy ott kellett volna hagyni, de véletlenül leszedtem, akkor szólj, az ilyesmit természetesen javítom! :)

Ha megosztod, profilképet cserélsz…

7

Ha facebookon cserélsz profilképet, vagy csak megosztod az új portrédat itt, instagramon, vagy bárhol, akkor ugyan nem kötelező, de hálás lennék egy linkért, hogy ha egy ismerősödnek, követődnek tetszik a portréd, akkor ő is megtaláljon.

Ehhez a linkek:

  • honlap: https://www.szabovirag.hu/
  • facebook: https://www.facebook.com/szabovirag.hu
  • instagram profil: @szabovirag_portrefotozas

Előre is nagyon köszönöm! :)

Meddig tartom meg a portréidat?

7

Azokat a képeket, amiket kiválasztottál, és retusálva megkaptál:

A google drive-om (ahonnan a portréidat letöltheted) sajnos nem korlátlan, ezért időnként törölnöm kell innen a korábbi képeket. Ha esetleg nálad elvesznének a képek, és már nincs fent a linken, amit kaptál, akkor írj nyugodtan, mert a gépemen viszont mindent megtartok, bármikor fel tudom tenni neked újra! :)

Amiket nem választottál ki:

A nyers, retusálatlan képeket egy ideig még meg szoktam őrizni. Néhány havonta csinálok egy tisztítást a gépemen, mert ezek a fel nem használt nyers képek rengeteg helyet foglalnak.
A tapasztalatom az, hogy ha pár héten belül nem jelentkezel, hogy szeretnél még választani a képek közül, akkor nem is fogsz már később sem, így ezek nem fognak hiányozni. Ha mégis szeretnél még, akkor 1-2 hónapon belül mindenképp írj!

Örülök a visszajelzésednek!

7

Ha a portréidra bárhol, bármilyen visszajelzést kaptál, legyen ez millió szívecske a facebookon, egy HR-es dicsérete, vagy hogy az új portréd alapján talált Rád életed szerelme, meséld el! :)
Örülök, ha hallok Rólad, és még jobban örülök, ha a képeim segítenek, hogy elérd a céljaidat!

Illetve ha bármi visszajelzést adsz arról, hogy milyen volt számodra ez az egész fotózás, hogy élted meg, milyen élmény volt, annak is nagyon fogok örülni! Nyugodtan írhatsz fejleszteni való dolgokat is, hogy legközelebb még jobb legyen, és olyat is, amit imádtál!

Előre is köszi minden visszajelzést! :)

Az ajándékaid… ;)

7

Ha újra jössz hozzám, bármikor a jövőben, bármilyen típusú fotózásra, a következő fotózásodon kapsz +1 db retusált képet ajándékba!

Ennek jelenlegi értéke 4.900 Ft / 5.900 Ft csomagtól függően.

Általában emlékszem is a nevekre, és / vagy arcokra, de ha nagyon sokára jössz, vagy rengeteget változol a két fotózás között, akkor mindenképp említsd majd meg, hogy voltál már nálam! :)

Még egy meglepetésem van számodra!

Talán jól jönne egy szép borítókép a facebook, vagy a LinkedIn profilodra, amivel még jobban ki tudod fejezni magad, és így az egész profilod megújulhat egyszerre.
Csináltam több borítóképet, használd őket bátran, és ha időnként felnézel erre a linkre, talán találsz majd újabbakat is!  Arra kérlek viszont, hogy ezeket ne add tovább a barátaidnak, csak azoknak szánom ezt az ajándékot, akik jártak nálam fotózáson!

Íme, a link, ahonnan letöltheted őket:

Borítóképek a Facebook és LinkedIn profilodhoz

 

 

Köszönöm, hogy engem választottál!

Drukkolok Neked, hogy elérd a céljaidat, és remélem az új portréid is segíteni fognak benne – legyen az álmaid munkahelye, életed párja, vagy egy kisvállalkozás, ahol csupa jófej ügyfeled van, mint nekem… ;)

Üdv, Virág