Önéletrajz fotózás, szakmai portré

{

Kedves Virág,

Ugyanazzal az önéletrajzzal de új képpel sokkal több interjúra hívtak be, mint korábban…

Üdv

Dávid

Kedves Álláskereső!

Örülök, hogy itt vagy! És ha itt vagy, akkor már nem kell mondanom, mennyi időt tölt egy HR-es az önéletrajzoddal, ezt már máshol úgyis elolvastad. :)

Sok-sok év tapasztalata alapján kétféle csomagot állítottam össze, válassz attól függően, hogy mire lehet most szükséged! Ha bizonytalan vagy, akkor kérdezz, szívesen segítek eldönteni, hogy neked most melyik a jobb megoldás!

 

1: CV Basic

Ez egy egyszerű, gyors, 2 db közeli portrét tartalmazó csomag.
Ezt akkor válaszd, ha elég 1-2 kép az önéletrajzodhoz, és a LinkedIn profilodra, és most semmi másra nincs is szükséged.

 • Ha biztos vagy a dolgodban, hogy mivel akarsz foglalkozni, és biztosan be tudsz lőni 1-2 területet, ahova jelentkezni fogsz, akkor könnyen meg tudjuk csinálni a tökéletes képet, így elég lehet neked ez a csomag.
 • Vagy, ha már megvan az új helyed, viszont kritikán aluli képet csináltak a beléptető kártyádhoz, úgyhogy inkább újat szeretnél… :)

 

2: CV PRO

Akkor válaszd ezt a csomagot, ha szeretnéd a képeket “rugalmasabban”, több célra is használni.

 

 • Megbeszéljük majd, hogy mi állna hozzád közel, pl. támaszkodva, könyökölve, ülve, vagy akár valami nőiesebb is beleférhet arra a területre, ahova jelentkezel, mert például női célcsoporttal fogsz dolgozni.
 • Mutatok majd mintaképeket, ami alapján el tudod dönteni, mi passzolna hozzád, és arra a területre, ahol dolgozni szeretnél, de akár innen, az oldalamról is kinézhetsz olyat, ami tetszik.
 • Vagy ha épp gondolkozol merre tovább, nincs egy fix terület, ahova szívesen mennél, akkor az átöltözéssel teljesen más stílusú képeket tudunk csinálni. Amíg a blúz és blézer jó lesz egy komolyabb területre, addig egy lazább, vidám színű felső jobban illik majd egy humán területre, ahol nem elvárás a blézer.
 • Ha nem csak a közeli arcodat szeretnéd látni, akkor a nagyobb képkivágással készülő képeket jobban tudod majd használni.
 • A lazább beállításokat jól tudod használni majd facebook profilképként is, mert oda csak keveseknek illik a komolyabb, blézeres portré. :) Így mindenhol egységes lehet a megjelenésed. Mert rád fognak keresni…
 • Ha szoktál előadni, prezentációt tartani, cikket írni, publikálni, akkor tudod, hogy sokszor kérnek tőled portrét, amit betehetnek rólad, ezekre a célokra is tökéletesen tudod majd használni a portréidat.
 • Komolyabb helyeken jól jöhet e-mail aláírás mellé, és belső rendszereknél profilképként.
 • Ha már nem keresel állást, mert épp előléptettek, akkor szükséged lehet egy bemutatkozó anyagra az új csapatod, kollégáid felé, ide is tudod majd csatolni az új képeidet.

CV Basic képgaléria

7

Egyszerű, közeli portréfotók készülnek, kb. mell felett vágva, esetleg karba tett kezes portré készülhet még

CV PRO képgaléria

7

A fentieken túl nagyobb képkivágással, és többféle beállításban is készülnek képek, és a fotózás alatt át is öltözhetsz

És az örök kérdés: Kell-e fotó a CV-be? :)

Igen! :) (Kivéve, ha kifejezetten kérik, hogy ne tegyél bele…)
Rettentő fontos, hogy akivel nap, mint nap együtt fogsz dolgozni, szimpatikus-e. Még egy multinál is, nemhogy egy kisebb cégben, ahol néhányan vagytok csak együtt, egész nap. Nem baj, ha nem, legalább nem raboljátok egymás idejét személyes interjún, lesz olyan hely, ahol pedig épp Te leszel a szimpatikus, és hidd el, ott jobban is fogod magad érezni!

Hadd meséljem el Zsuzsa történetét…

Aki 50+os introvertáltként jött el fotózásra, mellesleg egy nagyon aranyos nő, és sikerült is ezt megörökítenünk, egy kedves mosollyal. Feltette a LinkedIn-re ezt a képet, és írta, hogy aznap négyen keresték meg! Aznap… Négyen…
A lényeg viszont csak most jön, és ezt Zsuzsa mondta, nem én:

“a kép fontos, nem egy idősebb savanyú mamit gondolnak talán a profil mögött.”
Mert portré nélkül csak a kor alapján tudnak elképzelni valamit. Minél fiatalabb a HR-es, annál tévesebben… :) A portrén viszont látják, hogy egy aranyos, szimpatikus, cseppet sem “savanyú mami”. :) Ez ugyan a LinkedIn képe volt, de egy CV-nél pont ugyanez a helyzet. Ne félj használni a portrét!

Szóval rólad nem lehet jó képet csinálni? :)

Üdv a klubban! :)
Kis túlzással mindenki ezzel kezdi, amint belép az ajtón. Van, aki már az első e-mailben. :) Nem szeretnek „fotózkodni”, de most muszáj. Tudom, és pontosan ezért igyekszem elkerülni azokat a dolgokat, amiktől én is félnék, ha fotózásra kéne mennem…
A stúdió, ahol a portréid készülni fognak otthonos, nem egy merev helyszín négy fekete fallal, ahol képtelen lennél természetesen viselkedni. Segíteni fogok a „pózolásban” is, mert apró változásokon nagyon sok múlik! Az én feladatom, hogy jól nézz ki a portréidon, ne aggódj emiatt! :)

És a képek kiválasztásában is segítek majd, hiszen nem mindegy mit sugall a testbeszéded, tekinteted. Ami jó egy multi felsővezetői pályázatához, azzal nem leszel nyerő például egy kisvállalkozás ügyfélszolgálatán, és fordítva…
Átbeszéljük, hogy mivel foglalkozol, milyen helyet keresel, milyen ember vagy, és ez a kis beszélgetés sokat segít abban, hogy megfelelő képet készítsünk, és a megfelelőeket válasszuk ki a fotózás végén.

A fotózások helyszíne az NDustrial Studios

Budapest 11. kerület, Galvani utca 6.
Időpont fixálása után kapsz egy nagyon hasznos infó csomagot, ebben részletesen leírom hogy találsz meg! :)

}

Időpontot írásban tudunk egyeztetni, alul találod az űrlapot.

Általában nem vagyok teljesen betáblázva, de ha van egy fontos határidőd, akkor érdemes mielőbb fixálni.

Fizetni utalással, vagy készpénzben tudsz majd, és minden esetben számlát kapsz a fotózásodról.

Fontos, hogy a KATA változás óta csak magánembernek számlázhatok, cégnek nem! Cserébe Áfamentes marad a fotózás díja. :)

CV Basic csomag

– 2 db közeli portréfotó kifejezetten önéletrajzhoz és LinkedIn-re

 

 

 • a fotózás mindössze 15-20 perc, készülődéssel, képválogatással együtt is kb. 40-50 perc szokott lenni
 • egyféle ruhában fotózunk, de természetesen át tudod itt venni, hogy ne gyűrődjön rajtad egész nap
 • segítek a beállításoknál, hogy akkor is elégedett legyél az eredménnyel, ha nem vagy profi modell :)
 • a képek a CV basic galériában lévőkhöz hasonlók lesznek: egyszerű, közeli portrék (mell felett vágva), egyszínű fehér/szürkés háttér
 • az elkészült 20-25 képből te választhatod ki, hogy melyiket szeretnéd retusálva megkapni, de szoktam tanácsokkal segíteni
 • garanciát vállalok, ha esetleg egyetlen képet sem tudsz kiválasztani, akkor természetesen fizetned sem kell
 • a csomag 2 db retusált kép átadását tartalmazza. További képeket is választhatsz 4.900Ft/db áron (retusálatlan nyers képet nem adok át!)
 • a kiválasztott képeket profi retusálás után, e-mailen küldöm el három munkanapon belül (papírképet nem készítek!)
 • ha ennél sürgősebb, 30% felár ellenében tudom vállalni következő munkanapra. Ha ezt szeretnéd, mindenképp előre jelezd, hogy biztosan legyen akkor épp kapacitásom!
 • a kiválasztott képek fekete-fehér verzióját ajándékba kapod!

A csomag díja 34.900 Ft,

 • amiről minden esetben számlát kapsz,
 • készpénzben, vagy utalással tudsz fizetni,
 • ha korában már jártál nálam, akkor +1 db képet választhatsz ajándékba!

 

CV PRO csomag

– bővített önéletrajz fotózás,

több beállítással, 3 db portréfotóval

 

 

 • a fotózás kb 20-25 perc, készülődéssel, képválogatással együtt kb egy órát érdemes rászánni, hogy ne kelljen kapkodni
 • kétféle ruhában is fotózhatunk, így akár két teljesen eltérő területre is tudunk jó képet csinálni, mert van, ahol elvárás a blézer, a másik területedre pedig elég lenne egy csinos blúz
 • végig segíteni fogok a beállításoknál, hogy akkor is elégedett legyél az eredménnyel, ha nem vagy profi modell :)
 • a képek a CV PRO galériában lévőkhöz hasonlók lesznek
 • és készítünk majd pár lazábbat is, ami jól mutat LinkedIn-en, vagy akár a Facebook profilodon: támaszkodva, könyöklőset, asztalnál ülőset… Kinek mi illik jobban a személyiségéhez, és a keresett pozíciójához
 • az elkészült 30-40 képből te választhatod ki, hogy melyiket szeretnéd retusálva megkapni, de szoktam tanácsokkal segíteni, hogy a testbeszéded, tekinteted passzoljon a területhez, ahova jelentkezni fogsz vele
 • garanciát vállalok, ha esetleg egyetlen képet sem tudsz kiválasztani, akkor természetesen fizetned sem kell.
 • a csomag 3 db retusált kép átadását tartalmazza. További képeket is választhatsz 4.900Ft/db áron (retusálatlan nyers képet nem adok át!)
 • a kiválasztott képeket profi retusálás után, e-mailen küldöm el három munkanapon belül (papírképet nem készítek!)
 • ha ennél sürgősebb, 30% felár ellenében tudom vállalni következő munkanapra. Ha ezt szeretnéd, mindenképp előre jelezd, hogy biztosan legyen akkor épp kapacitásom!
 • a kiválasztott képek fekete-fehér verzióját ajándékba kapod!

A csomag díja 44.900 Ft,

 • amiről minden esetben számlát kapsz,
 • készpénzben, vagy utalással tudsz fizetni,
 • ha korában már jártál nálam, akkor +1 db képet választhatsz ajándékba!

 

 

Páros ajánlat

– a basic és a PRO csomaghoz is kérhető!

Ha barátod / barátnőd / kollégád / testvéred is új állást keres, gyertek együtt önéletrajz fotózásra, és választhattok egy ajándékot az alábbiak közül:

 • +1 db retusált portré 4.900 Ft értékben VAGY
 • egy közös kép kettőtökről

A csomag díja fejenként 34.900 Ft vagy 44.900 Ft!

Időpont foglalásakor mindenképp jelezzétek, ha ezt az ajánlatot szeretnétek igénybe venni, hogy több időt foglaljak nektek, mint ami az egyéni fotózásokhoz szükséges!

 

Vélemény

{

Igazából nem csak a profi képekért vagyok hálás,
legszívesebben receptre felírnám minden nőnek ezt a fotózást, mert rengeteg önbizalmat ad, ha valaki megmutatja nekünk, hogy sminkes, fodrász és nagyobb retusálás nélkül is tudunk szépek lenni! :) és közben megmaradunk önmagunknak.. ;)

Ági

Egyeztessünk időpontot Neked!

Melyik csomagra van most szükséged?

7 + 11 =

A gyönyörű NDustrial Studios-ban fotózom, Budapest 11. kerületében. Minden fotózásra időpontot kell egyeztetni!

Egyeztessünk időpontot Neked!

Melyik csomagra van most szükséged?

1 + 9 =

A gyönyörű NDustrial Studios-ban fotózom, Budapest 11. kerületében. Minden fotózásra időpontot kell egyeztetni!