Kreatív fotómanipulációk

 

azt hiszem nem kérdés, hogy a Vőlegény után ki volt a legjobb választás :) ;) <3

Kata

 

 

A kreatív fotómanipulációk születése

Ezen az oldalon a képek nem megrendelésre készültek, csak volt egy ötlet a fejemben, amit meg akartam valósítani. Ezért is szerepelek én a legtöbb képen jelenleg, más nem volt kéznél… :) És mivel ezt untam, az újabb képeken a figurát már „képregényesítem”. Ez szándékos, egyrészt nem szeretnék én szerepelni, másrészt így kicsit „mesésebbek” a képek, nem is cél, hogy életszerű legyen a figura, és ezt az irányt jobban is szeretem. :)

Sok-sok ilyen kép van még a fejemben, és momentán azon dolgozom, hogy egyszerűsítsem az ötleteket, különben sosem valósítom meg őket, annyira túlbonyolítom a fejben összerakást. Néha azt kívánom bár lenne a fejemen egy USB port, és csak ki kéne nyomtatni, ami ott van. :)

Photoshop…

Sokan nagyon negatív csengéssel beszélnek a Photoshopról, mintha ez egy ördögtől való dolog lenne, ami az átlagos nőket felismerhetetlen címlaplánnyá varázsolja. Ez persze részben így is van (ami mondjuk nem lenne így, ha nem lenne erre fizetőképes kereslet, de ez egy másik téma…), viszont ez nem a Photoshop hibája.

Ez csak egy eszköz, ugyanolyan, mint a fényképezőgép, vagy akár maga a fény. A fotóson múlik, hogy hogyan használja. Egy kreatív, jó fotós kezében a Photoshop egy varázspálca, csodálatos dolgokat tesz lehetővé. Időnként morfondírozok azon, hogy ha leültetnénk például Salvador Dali-t a Photoshop elé, és úgy alkothatna, hogy a világon semmi sem akadályozza abban, hogy valamit megvalósítson, akkor vajon mekkora dolgok születhetnének…
 

Ha megtetszett valamelyik kép, és szívesen kitennéd otthon, vagy az irodádban a falra…

Az oldalon szereplő képek többsége megvásárolható művészi nyomatként, paszpartuzva, igény esetén kerettel együtt.
Választható többféle méret 20×20 cm-től a nagyobb szabad felületen is jól mutató méteres nagyításig, és több, színben, stílusban hozzá illő képkeret.
A 11. kerületi stúdiómban személyesen is lehet választani, a népszerűbb képekből mindig van 1-2 azonnal elvihető nyomat.
Ha megvan a kedvenc képed, írj üzenetet a lenti űrlap segítségével és megbeszéljük a részleteket! :)

 
… és a mese olyan igaz volt, hogy még egy angyal is leszállt hallgatni. :)
Köszönöm Virág, elképesztően izgalmas.
Nagyon tetszik a kreatív portré, álomszerű.

It was such a pleasure to work with you ! And I love the result so much :)

Ah de jo lett!! Viragok kozott a fenykepezogeppel. Nagyon en. :)
Orulok, hogy egy helyre fujt a szel. :) Puszillak

Melyik képet szeretnéd a faladra? :)

8 + 3 =