Köszönöm, hogy megtiszteltél a bizalmaddal és írtál nekem!

 

Fontos,

hogy igyekszem mielőbb válaszolni, de ha nem jön válasz még 2-3 munkanapon belül sem, akkor kérlek, nézd meg a spam mappádat, mert néha sajnos oda kerül a levelem. :( Ha ott sincs, akkor pedig lehet, hogy nem kaptam meg a leveled, akkor próbálj a facebook oldalon keresztül üzenni, itt: Szabó Virág Portréfotózás

Bármelyik fotózást is választod, nem kell aggódnod, ha nem vagy profi modell, végig segíteni fogok, hiszen nekem is az a célom, hogy szép képeket készítsek, amivel boldog leszel! :)

Segíteni fogok abban, hogy

  • ha több ruhát hozol, akkor segítek kiválasztani a célnak legmegfelelőbbet (nem mindegy, hogy önéletrajz portré lesz, vagy például társkereséshez fogod használni)
  • szintén tőled, a célodtól függően segítek a háttér kiválasztásában is
  • segítek hogy állj/ülj, hogy minél előnyösebb képet kapjunk
  • a tartásodon túl próbálok figyelni a ruhádra, frizurádra is – bár van, hogy valamit nem veszek észre, mert elsősorban az arcra koncentrálok… :)
  • segítek a képek kiválasztásban is, mert az ember saját magával nagyon kritikus, és olyan hibákat lát magán, ami valójában nincs is… ;)

Egyéb tudnivalók

  • ha tetszenek a képek, akkor a csomagban kapott mennyiségen felül érdemes többet is kiválasztani, ha már eljöttél, rászántad az idődet és készültél. Nem foglak rábeszélni, hogy több képet vásárolj, de tudd, hogy van rá lehetőséged, és ha tényleg elégedett vagy, akkor érdemes.
  • kérlek, időben érkezz a fotózásra, vagy ha esetleg késel valamiért, akkor írj egy gyors e-mailt, hogy tudjam. Természetesen +/- 5 perc nem számít, de ne gyere fél órával korábban, mert lehet, hogy épp vannak előtted és nem tudlak még fogadni, illetve ha sokat késel, akkor nem marad elég időnk.

Fontos tudnod, hogy a rólad készülő képek az én képeim, én is szeretem őket, és büszke vagyok rájuk.

Ezért fenntartom a lehetőséget, hogy feltegyem őket a honlapomra, facebook oldalamra, és ha elégedett vagy és aranyos véleményt írsz utólag (aminek nagyon örülök), akkor akár a leveledet is idézem. Utóbbit persze mindenképp a külön engedélyeddel, semmiképp sem szó nélkül! :)

Ez senkinek sem szokott problémát jelenteni, azt pedig nem szoktam odaírni, hogy milyen céllal készültek a képeid. Ha ezt valamiért nem szeretnéd, de szeretnél jönni fotózásra, akkor csak szólj, és fájó szívvel nem használom fel a képeidet. :)

 

Köszönöm, hogy elolvastad a tudnivalókat!

Igyekszem mielőbb válaszolni a leveledre, és alig várom, hogy találkozzunk! :)