Portréfotózás szerzőknek

{
Kedves Virág,
nagyon köszönöm, hogy elolvastad, és olyan szívhez szólóan szépet írtál róla!
- George Cooper

Kedves Író, Szerző!

Örülök, hogy rám találtál, mert nagyon szeretek olvasni, és nagyon szeretek szerzőknek portrét fotózni. 

Korábban volt is külön oldalam, és portréfotózási csomagom szerzőknek. Viszont 2022-ben el kellett engednem a saját stúdiómat a rezsi emelkedése miatt, és azóta az NDustrial Studios-ban fotózom. Így viszont mint egy dominó, egymás után jött, hogy mi mindent kell átalakítanom. :)
A  saját stúdiómban többnyire egyszínű háttérrel fotóztunk, az NDustrial-ban pedig gyönyörű, berendezett termek vannak, egész más stílusú portrék készülnek itt. A holnapon szereplő régi stúdiós képeket új stúdiós képekre kellett cserélni, hiszen ha most jössz hozzám fotózásra, egész más lesz a végeredmény.

A csomagokat is egyszerűsítettem: Egy portréfotós csomagot hagytam meg, a korábbi oldalak portréit pedig ide, blogbejegyzésbe „mentettem ki”, mert ezeket a portrékat, történeteket is annyira szeretem, nem akartam csak úgy törölni őket. :) Ha itt találsz olyan portrét, beállítást, ami tetszene, nyugodtan hivatkozz erre a blogbejegyzésre! :)

Vélemény

{

Szia Virág!

Köszönöm szépen a munkád, fantasztikus képeket készítettél és az utómunkálatok is mesések! Jó volt együtt dolgozni Veled, nagyszerű élményként éltem meg a fotózást.

Köszönöm, hogy ezekkel a remek képekkel hozzájárultál a regényem és a honlapom megvalósításához és sikeréhez!

További jó munkát kívánok!

Üdv

- Andi

Ha szeretnél eljönni hozzám szerzőknek szóló portréfotózásra…

Akkor mindenképp írd meg, hogy ki vagy Te, és milyen könyvet írtál! :)
Ez nagyon fontos, mert egész más stílus, hangulat, beállítások kellenek egy üzleti könyvhöz, mint egy vicces krimihez, vagy fantasy regényhez. 
És azt is írd meg, hány helyen, és hol szeretnéd majd használni az új portréidat. Ez nekem is segít felkészülni, mert nem mindegy, hogy csak a honlapodra, facebook oldaladra szeretnél egy szép profilképet, vagy aktívan kampányolni fogsz, úgyhogy rengeteg, változatos kép kell ide-oda. :)

És egy nagyon fontos dolog:

Kérek majd egy dedikált tiszteletpéldányt a könyvedből! ;)

Ha szeretnél jönni hozzám könyvszerzőknek szóló fotózásra, akkor nézd meg az aktuális portréfotózási csomagot!

Ehhez kattints IDE :)

Olvasd el a részleteket, és az oldal alján töltsd ki az űrlapot.

Vagy simán csak írj nekem a virag kukac szabovirag.hu címre! :)