Portréfotózás társkereséshez

{

Kedves Virág!

Magát nagyon könnyű megszeretni! Ha megengedi, nem tűnnék el végleg az életéből. Olyan változások lesznek nálunk, amelyekhez kell nekem a segítség.  :) 

A képek nagyon tetszenek, igaza volt a mosoly erejéről.

Mindent nagyon köszönök!!

- Erzsi

Sokáig volt külön portréfotós csomagom társkeresőknek. :)

 

Aztán az élet úgy hozta, hogy 2022-ben rengeteg változás történt az életemben. Többek között én is szingli lettem, majdnem 17 év után, és a saját stúdiómat is bezártam. Igen, rezsi… :) Nagyon megemelték a bérleti díjat az irodaházban, ahol béreltem a helyet. Annyira, hogy nem számolgatsz, hogy belefér-e, hanem nem kérdés, hogy menni kell.

 

Szerettem, de 2022-ben megtanultam, hogy semmi sem tart örökké, és bármilyen nehéz is elengedni valakit / valamit, egész biztos, hogy valami jobb érkezik utána. :)

 

Azóta az NDustrial Studios gyönyörű termeiben fotózok.
Nagyon megszerettem, viszont a régi társkeresős oldalamon lévő képek teljesen más stílusúak, mint amik most készülnek az új helyen, így időszerű volt átalakítanom mindent. Szó szerint mindent…
Úgyhogy fájó szívvel leszedtem a korábbi oldalakat, egyszerűsítettem a csomagokat, viszont a régi portrékat nem tudom elengedni… Nagyon szeretem őket, és nagyon jó emlékek. :)
Így oldottam meg, íme, egy blogbejegyzésben itt vannak, nem vesznek el, és ha épp ezek között találsz olyan portrét, amilyet te is szeretnél, akkor nyugodtan hivatkozhatsz erre a bejegyzésre! ;)

Miért érdemes fotózásra jönnöd, ha keresed a párodat?

Még ha nem is akarsz online társkeresőkre regisztrálni, akkor is több helyen tudsz használni jó portrékat, ahol kevésbé direkten szembejöhet valaki.

Például társkereső irodák is kérnek portrét, mégsem az a tipikus „online”. Vagy akár facebookon is kiszúrhat valaki, ha például kommentelsz egy oldalon, csoportban, ismerősnél és látja a profilképed – egy jó portré vonzza a szemet, különösen, ha a másik is épp keresi a párját…

Úgyhogy azt mondom ne félj ettől, pár szép új profilkép biztos nem árt, bárhol máshol is használhatod, és legalább a lehetőséget nyitva hagyod. Élj vele! ;)

Ha online keresel társat…

Nem foglak túlretusálni, leszedni rólad a ráncokat, és a kilókat. Mert azok hozzád tartoznak. És az összes műfaj közül talán a társkeresésnél a legfontosabb, hogy olyan legyél, amilyen egyébként is vagy, amikor jó formában vagy – ahogy például a randira is mennél.

Hidd el, így fog megtalálni az, aki neked való. Ha valakinek nem tetszik egy ránc, vagy két ősz hajszál, akkor teljesen felesleges rabolnotok egymás idejét, személyesen úgyis csalódás érne mindkettőtöket. Inkább legyél olyan, amilyen egyébként is vagy, és engedd, hogy megtaláljon az, akinek úgy vagy jó, ahogy vagy. :)

Néhány hasznos tipp a fotózásodra:

  • Fontos, hogy olyan ruhákat, kiegészítőket hozz, ami te vagy… Ha sosem hordasz piros tűsarkút, akkor a fotózásra se hozz, mert nem azok a férfiak fognak írni neked, akikkel amúgy jól éreznéd magad (legalábbis hosszú távon). Ha te inkább farmerben ücsörögsz mezítláb, akkor úgy gyere, mert az vagy te.
    – Amúgy a piros tűsarkú nagyon jól mutat, de csak akkor, ha tényleg hordod… :)
  • Ugyanígy férfiaknak egy elegáns zakó „sok” a társkereséshez, hacsak nem zakóban, nyakkendőben vacsorázol otthon amúgy is, mint Don Draper…
  • Hogy olyan legyél, amilyen egyébként is vagy, az a sminkre, frizurára is vonatkozik. Az persze jó, ha amúgy is mennél már fodrászhoz és össze tudod szervezni, de ne csináltass hatalmas loknikat, ha egyébként magadnak nem tudod megcsinálni a randi előtt…
  • A fotózáson semmi olyat nem fogok rád erőltetni, ami nagyon távol áll tőled. :) Kicsit megismerlek majd, és ezen múlik, hogy milyen beállításokat, stílust választunk, hiszen nem mindegy, hogy visszafogott a stílusod, vagy magabiztos és nagyon nőies / férfias vagy a társkeresésben is.

 

 

Vélemény

{
Szia Virág!

Kezdem azzal, hogy az egész fotózás alatt nagyon jól éreztem magam. Nagyon gyorsan telt az idő, nem is értünk a végére, de majd talán legközelebb! Személy szerint biztos, hogy ajánlani foglak.

Mégegyszer köszönök mindent!
További jó munkát!

Üdv!

- N. Péter

Ha szeretnél jönni hozzám társkereső fotózásra, akkor nézd meg az aktuális portréfotózási csomagot!

Ehhez kattints IDE :)

Olvasd el a részleteket, és az oldal alján töltsd ki az űrlapot.

Vagy simán csak írj nekem a virag kukac szabovirag.hu címre! :)