Portréfotózás kisvállalkozóknak, személyes márkához

{

Köszönöm szépen ezt a fantasztikus napot neked 🤗

Alig várom, hogy a weboldalam képei felfrissüljenek, és végre eltűnjön az utolsó stock fotó is 🙂

- Dóri

dorahalasz.hu

Kedves Kisvállalkozó!

Örülök, hogy rám találtál, mert én is kisvállalkozó vagyok, úgyhogy egy nyelvet beszélünk. :)

Korábban volt kifejezetten kisvállalkozóknak szóló portréfotós csomagom. Aztán az élet úgy hozta, hogy a KATÁ-t megúsztam (maradtam), de a rezsi emelések már nekem is keresztül húzták a számításaimat. Nagyon durván megemelték az irodaházban a bérleti díjat, ahol a saját stúdióm volt. Nem csak annyira, hogy még számolgatod, hogy ki tudod-e gazdálkodni, hanem annyira, hogy nem kérdés, hogy menni kell.

Dehát vállalkozók vagyunk, ha adnak egy problémát, lehetőséget csinálunk belőle… ;)

Így 2022-ben egyik napról a másikra elengedtem a saját stúdiómat, és azóta az NDustrial Studios gyönyörű termeiben fotózom.
Több terem is van, így biztosan van olyan is, ami a Te vállalkozásodhoz, személyes márkádhoz passzol. Majd írd meg mivel foglalkozol, küldd el a honlapod linkjét, és ezek alapján fogok javasolni, hogy melyik teremben fotózzunk! :)

És miért is szerepel mindez oldal helyett blogbejegyzésben?…

A saját stúdiómban teljesen más stílusú képek készültek, zömében egyszínű háttér előtt, míg most az NDustrialban valamelyik szép enteriőrt használjuk, és bár vannak egyszínű falak, ritka, hogy azt választjuk. :)

Így aztán aktualizálnom kellett az oldalon lévő portrékat (újabbakra, NDustrial-ban készült képekre cserélni), és egyúttal teljesen átalakítottam mindent, a csomagokat is. Egyszerűsítettem, egy oldal maradt több különböző típusú fotózás helyett.
Viszont a „régi” képeket is nagyon szeretem, nem akartam csak úgy törölni őket, fájt volna a szívem értük. Ide „mentettem ki” őket, ahol Te is megtalálod, böngészheted, és ha találsz köztük olyat, amilyet szeretnél, akkor nyugodtan hivatkozz erre a blogbejegyésre! :)

Ha szeretnél eljönni hozzám fotózásra…

Mindenképp írd meg ki vagy, és mivel foglalkozol. Küldd el a honlapod linkjét, írd meg hol és mire szeretnéd használni az új portréidat.
Ez segít, hogy rálássak kicsit kívülről a vállalkozásodra, és ettől függ, hogy milyen stílusban, melyik enteriőrben tudunk majd olyan képeket csinálni, amik nem csak tetszenek, de jól is tudod majd használni őket a különböző felületeiden.

Küldök majd egy nagyon hasznos infó-csomagot is, ebben MINDEN benne lesz, amire a felkészüléshez szükséged lesz! Ne ijedj meg, csak egyszerűen, nem bonyolítom még tovább az életedet! Mindenben segíteni fogok! :)

Vélemény

{
Imádom mindet, látszik mennyire nem tudtam/tudtunk választani ;)
És még egyszer köszönöm, mert annyira természetes és könnyed volt az egész :)
Nem izgultam, magamat tudtam adni és pont olyan képek születtek, amilyeneket szerettem volna!

Persze ez rajtad is múlt, a közvetlenségen és a barátságos környezeten!
Egyszóval köszi szépen!!!

- Eszter

Ha szeretnél jönni hozzám üzleti portréfotózásra, akkor nézd meg az aktuális portréfotózási csomagot!

Ehhez kattints IDE :)

Olvasd el a részleteket, és az oldal alján töltsd ki az űrlapot.

Vagy simán csak írj nekem a virag kukac szabovirag.hu címre! :)