Ismét egy nyári portréfotózás képeit hoztam a megunhatatlan Kopaszi gátról. :) Bár már néha lebeszélek róla embereket és más helyszínt választunk, mert bármennyire is imádom, már annyiszor fotóztam ott, hogy nehéz új szögeket találni… :) Még egy fekete pont a hétvége. Egyre többen ismerik, szeretik, ezért a hétvégi fotózások esetében már tiltólistán van, annyian sétálgatnak és heverésznek a fűben. Ennek egyébként örülök, kellett ez a hely nagyon a városnak, csak a fotósok életét megnehezíti. :)

De térjünk rá Annára! :) Anna a „csak pár jó képet szeretnék” típusú fotózást szerette volna, úgyhogy a válogatásom sem olyan bő, mint például Dóri esetében. Viszont a fotózás elég vidáman telt, a sok szürke és sötétkék ruha ellenére Anna egy tökjófej, vidám csaj, élmény volt együtt dolgozni. Az elején ugyan elég nehéz volt kihúzni az első őszinte mosolyt, de aztán a többi már jött magától. :)

 

 

Pár hónappal a fotózás után nem kis meglepetésemre Anna felhívott. :) Önéletrajzhoz szeretett volna portrét csináltatni, én pedig nem értettem, mert emlékeim szerint azért egy-kettő akadt a képek között, ami alkalmas lett volna. És itt most nem a zavaros, zöld hátteres képekre gondolok. :)

Amikor megérkezett az önéletrajz fotózásra, rögtön megértettem a dolgot. Rövid frizurára váltott… :) Szerintem nagyon jól áll neki, sokkal jobban, mint a hosszú. Sokkal csajosabb, vidámabb, jobban passzol hozzá és a törékeny alkatához. Bár reggelente nehezebb kordában tartani, mint a hosszút, ez saját tapasztalat is… :)
Egyébként most van állása, csak meg fog szűnni és előrelátó. De ha valaki épp angol-német jogi szakfordítót keres, akkor nálam az elérhetőség… :)