Dóri és Rege a harmadik páros, akiknek az esküvőjét fotóztam Szentantalfán a Mersics Portán. :) Viszont amíg Otti és Atti az én tavalyi blogbejegyzésemben találtak rá a helyszínre, addig Dóriék eredetileg is itt akarták tartani az esküvőjüket.

Zsóka Fogadójában kezdődött a nap, itt volt a készülődés és a vendégsereg egy része is itt gyűlt össze. A szép helyszín mellé igazi, klasszikus vendéglátás jár, ahol nem azért kedvesek és nem azért segítenek olyasmiben is, ami nem az ő dolguk lenne, mert fizető vendég vagy, hanem azért, mert ilyen emberek. :) Nem dicsérem túl, inkább csak simán ajánlom őket ha pihennétek pár napot egy gyönyörű, nyugis, borozgatós, Balatonhoz közeli romantikus helyen. :)

A frizura Ordasi Zsolt alkotása. Azt hiszem ez a legjobb szó rá. :) Érdekes volt figyelni az utolsó simításokat, mintha egy művészt látnék, amikor az utolsó ecsetvonásokat húzza és szigorú tekintettel koncentrál, hogy minden tökéletesen a helyére kerüljön a kompozícióban, pontosan úgy, ahogy megálmodta. Különleges is lett. :)

Persze július végi kánikula volt, de cserébe gyönyörű fény tükröződött vissza a romtemplom falairól, és a fotózás végén csodálatos lemenő napos ellenfényt kaptunk. :) Addigra már elég fáradtak voltunk, kiszívta a meleg minden energiánkat, de mégis azok a kedvenc képeim. Egyrészt a helyszín természetessége, a belógó fűszálak, ágak, a rajtuk csillogó fény gyönyörű volt. Másrészt Dóriék is. :) Addigra – talán pont a fáradtság miatt – már nem pózoltak, nem akartak tökéletesen állni, nézni, és pont ettől természetes és őszinte lett minden mozdulat és tekintet.
Ilyen az, amikor hirtelen minden összeáll és egyszerűen minden tökéletes úgy, ahogy van. Sok képet is tettem be ezek közül, nem volt szívem húzni belőlük, mert szeretem mindet. :)
Bár azt azért sajnálom, hogy a háttérben birkákat kergető koszorúslányos képet birkák hiányában nem sikerült megcsinálnunk… ;)

A következő dicséretem a zenekaré.  Először meglepődtem, hogy a nyugis Szent Balázs-hegy tetején egy öt fős zenekart látok a lugas alatt, aztán rájöttem, hogy a nyolcvan fős vendégsereg végül is indokolttá teszi, bármilyen fura látvány is. :) Nagyon jó zenekar volt, akiket mind szakmailag, mind emberileg merek ajánlani. Bár akkor már sajnos nem voltam ott, amikor a gitáros a hátán pörögve AC/DC-t játszott, de Rege mosolyogva mesélte utólag, hogy mekkora bulit csináltak. :) Itt találjátok őket: Cascade Music Jam
A honlapjuk alapján teljesen átlagos zenekarnak tűnnek, ennek ne dőljetek be! :)

És még valami… Nem Photoshop, Dórinak tényleg ilyen hatalmas és különleges szeme van! :)