Idén az első esküvőm március 31-én volt, és azt kell mondanom, bár minden szezon így indulna (és így is folytatódna…)! :)

Nem indult zökkenőmentesen a párnak, mert eredetileg egy borospince volt az elképzelésük a Fertő tónál, de ott (mondjuk úgy) nem voltak túl rugalmasak… Választottak inkább egy közelebbi helyszínt, a fóti kastély éttermét, és nagyon jól döntöttek. :)

Sokszor fontos szempont, hogy külső helyszínen legyen a szertartás. Jó hír, itt lehet. Kijön az anyakönyvvezető a kastélyba, és nagyon kedves. :) Nyáron Budapesten, ahol fél óránként tartanak esküvőket, sokszor még az is elhangzik, hogy a másik ajtón legyünk kedvesek kifáradni, mert elöl már vár a következő násznép…
Ehhez képest a különbség ég és föld, pedig Fótot még vidéknek sem mondanám, annyira közel van Budapesthez. Az anyakönyvvezető mégis tudott egy személyes, kedves beszédet mondani, és a pár közös életéről mesélni egy kicsit. Neki egy esküvő nem csak egy a sok közül, hanem felkészül, ismeri őket, és a neveiket fejből mondja, nem pedig a papírról olvassa fel. Ez a nem mindegy… :)

Az étterem dolgozóinak, vezetőinek szintén piros pont jár. Kevés az olyan helyszín, ahol a szolgáltatókkal is kedves és segítőkész a személyzet. A pár persze többnyire meg van elégedve, hiszen mindenki körülöttük sürög-forog. De nekünk, szolgáltatóknak nem mindegy hogy állnak hozzánk, és itt igen profi volt a csapat. :) És olyan dolgokról beszélek, ami egyszerűen csak hozzáállás kérdése, és nem kerül semmibe. Mégis ezek az apróságok számítanak a legtöbbet: jeleznek, ha érkezik a vacsora, abroszt terítenek a torta alá, hogy szebben mutasson a fotón, megkérdezik, hogy szebb lesz-e a fotó, ha a hátsó égőket is felkapcsolják, vagy csak egyszerűen megkérdezik, hogy mit hozhatnak inni… (Vicces, van, ahol ez sem természetes.) Ezek tényleg olyan apró dolgok, mégis sokkal jobb együtt dolgozni, és ez az eredményen is látszani fog, aminek pedig ki örül? Kriszti és Árpi! :)

Akiket pedig már azért is szeretek, mert külön napon fogjuk tartani a fotózást, vagyis nem sietünk sehova, és alkothatunk amennyit csak akarunk! :) Íme Ők, a csapatnak pedig köszönöm, hogy ilyen jól indult a 2012-es szezonom! :)