Biztosan álmatlanul forgolódtok minden éjjel, és várjátok, hogy talán reggel lesz végre friss poszt az oldalon… ;) Elnézést, hogy ilyen sokáig húztam, itt van végre a friss infó arról, hogy miért volt ilyen nagy csend.

Költöztünk! :)

Eddig egyben volt az otthonunk és a munkahelyünk a Lágymányosi utcában. Ami inkább munkahely volt, mint otthon, megvoltak az előnyei és a hátrányai is. Mondjuk macskásoknak elég nagy hozzáadott érték volt Leó, a házi oroszlánom. :) Most külön választottuk a munkát és a otthont, ami egyelőre nagyon furcsa, mert diákmunkás időszakomban jártam be utoljára egy munkahelyre, ami azért nem tegnap volt… :/ Mind a lakással, mind a munkahellyel a 11. kerületben akartunk maradni, és szempont volt az is, hogy a két „otthonunk” sétatávolságra legyen egymástól.
Ami Titeket érint, az a stúdió, ami mostantól a Vahot utcában van, egy irodaházban. Ami fura, mert a legtöbb stúdió, műterem lakásban van… Elsősorban én is azt szerettem volna, de túl sok érv szólt ellene a horror magas bérletektől odáig, hogy még számlát sem kapunk róla. Így egy közeli irodaház mellett döntöttünk, amit egyelőre nem bántunk meg! Kicsi, de jó ideje úgyis a portréfotózás felé húzok, ebben képzem magam, arra pedig még fele ekkora is tökéletesen elég lenne. :) Szerintem egyébként akár családi fotózással is elférnénk, de ezt még le kell tesztelnem… Nyilván nem a berendezett-bútoros fajtából, hanem a visszafogott, minimál dekorációsból. :)
Igyekszem otthonossá varázsolni, hogy minél több kényelmi funkció meglegyen, ami egy lakásban is meglenne, és a előző stúdióban meg is volt: kis készülődős asztalka tükörrel, szeparálható, ha épp átöltöznél, szöszleszedő kis henger (sosem tudom mi a hivatalos neve), arcmattító papír, nedves kéztörlő… Természetesen még nincs meg minden, ez még egy kis átmeneti fázis, épülés, szépülés, tapasztalás. :)
Ami még fontos, hogy az új stúdió a Bikás Parknál van, van megállója a négyes metrónak, és óriási, ingyenes parkoló van előttünk. A park pedig jónak tűnik szabadtéri fotózásokra, de ezt még valakin le kell majd tesztelnem. ;)
A legfontosabbat pedig majdnem kihagytam: Van légkondink! :)

Szóval ezért tűntem el egy időre… Sokkal több időt elvett ez az egész procedúra az életemből, mint gondoltam, és bár azt mondhatnám, hogy kész vagyunk! Otthon is van még tennivaló bőven, és a stúdió is folyamatosan fejlődni, szépülni fog. Páran kérdeztétek idő közben, ezért mondom, hogy most még érvényesek a régi árak, amik a honlapon szerepelnek. Akkor fognak változni, ha már szépen berendezkedtünk és ezzel többet is tudok majd adni nektek.

Addig is most már jöhettek bátran! Már látom az alagút végét, úgyhogy írjatok, és most már biztosan tudok adni időpontot! :)
Köszönöm, hogy olvastok! :)
Virág

Egy kis új stúdiós before/after, de csalóka, mert a before verőfényes napsütésben, üres stúdióban készült, az after pedig késő éjjel, lámpafénynél, miután összeraktuk az ikeás asztalt, és így kevésbé tűnik tágasnak, világosnak. :)

Most pedig futok haza, mert lekésem a vízilabdás fiúkat! ;)

iroda_800_portréfotó műterem

 

fb_ujstudio_800 portréfotó stúdió