Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Summerfest… Illetve az már régóta van minden augusztusban, de Noémi és Levi esküvője szempontjából a 2003-as számított. Akkor ismertem meg ugyanis Noémit. Fotós tanuló voltam Wirth Andris mellett, aki évek óta fotózta a nemzetközi néptáncfesztivált, Noémi pedig lelkesen segített nekünk az egész fesztivál alatt. Ez pont 10 éve volt. :)

És egyszer csak felhívott Noémi… :) Levi azt mondta, hogy ha három nap alatt megszervezi az esküvőt, akkor elveszi. :) Persze ennyi idő alatt lehetetlen, de az elgondolás jó, hogy ne görcsöljünk rá egy éven keresztül. Az eredmény egy összesen 18 fős esküvő lett a csodálatos balaton-felvidéki Villa Fiore-ban, ami a kánikulában, légkondi nélküli autóval iszonyú messze van Budapesttől… :)
Imádom az ilyen szűk körű, családias esküvőket, gyönyörű, szabadtéri helyszíneket, romantikus hangulatot, egyszerű dekorációt, vidám párokat. Ahogy raktam össze a képeket, azon kaptam magam, hogy folyamatosan mosolygok. :) Noémi, szerintem készítsd be Te is a zsepit… ;)

 

 

 

Mosolygok, még úgy is, hogy a torta után ránk szakadt az ég. Szerencsére nem tartott sokáig, csak felfrissítette a levegőt a menyasszonytáncra. :) A második, kitartóbb felhőszakadás akkor érkezett, amikor hazaindultam. Erről dióhéjban: katasztrofális körülmények, nem láttam, a nyomvályúban megállt víz dobálta az autót, így max. 50-60-nal mertem menni, egy örökkévalóság volt a hazaút és majdnem elütöttem egy vaddisznót. Életem legdurvább útjai között dobogós volt. :)

Azt hiszem erre mondják, hogy az idő megszépíti az emlékeket. Gyomorgörccsel jöttem hazáig, amit most már nem tudok úgy leírni, hogy érezzétek, viszont a képek láttán előjönnek a szép emlékek és jó kedvem lesz. Nagyon örülök, hogy én voltam Noéminél a „titkos favorit” (vagy hogy is mondtad? :)) és ott lehettem. Hogy láthattam azt a boldogságot aznap, amikor már a bevonuláskor pityergett Noémi. :) És hogy a képek átadásakor szintén, viszont a szavakat nem találta. :) Azóta igen, mindjárt be is kopizom. :)
A lényeg: KÖSZÖNÖM az emlékeket, a sok-sok szépséget, kedvességet, közvetlenséget, lehetőséget! :’)