Ricsi sikeres közösségi marketing tanácsadó, rengeteg helyre hívják előadni. Aktuális volt már egy üzleti portréfotó sorozat, mert ilyenkor minden kiadványhoz, online megjelenéshez kérnek tőle fotót.

Egy ilyen sorozathoz muszáj volt pár öltönyös képet is csinálnunk, de inkább lazábbra vettük a figurát, mert ez a laza, inges verzió sokkal jobban passzol Ricsi stílusához. :)

 Update: megérkezett Ricsi véleménye a fotózásról. Pedig már le is mondtam róla, gondoltam rég elfelejtette. Emlékeztetni nem akartam rá, mert millió dolga van, hamarosan megjelenik az első könyve. :) És egyszer csak meglepett, hiszen ígéret szép szó, ő pedig egy korrekt ember. :) Összeszedett, kerek, ami egyáltalán nem meglepő egy írótól. :) Íme:
„Mindegyik ismerősöm, aki meglátta a képeket, amiket Virág készített rólam, rögtön azt kérdezte, ki csinálta ezeket a jó képeket.
Mert a képek valóban jók, olyanok, amiket egy profi fotóstól vár az ember.
De nem csak a képek jók, Virág munkamódszere is profi.
Gyorsan és hatékonyan készített olyan sok képet, hogy alig győztem kiválasztani azokat, amelyiket használni fogom.
Tudom, hogy sokan úgy gondolják, hogy ha van otthon egy jobb fényképezőjük, az már elég a jó képhez. Azok a képek, amiket Virág készített tökéletesen igazolják azt, hogy ez nem így van.
A jó képhez elsősorban egy olyan ember kell, aki tudja mit és hogyan kell fotózni. Virág ilyen.
Biztos, hogy nem ez volt az utolsó közös fotózásunk.”