Sziasztok!

Sokan tudtátok, vártátok, és most végre itt van! Elkészült az új honlapom! :)
Nagyon ideje volt már, az előző verzió még 2009-ben készült, ami így nem tűnik soknak, de azóta sok víz lefolyt már a Dunán, rengeteg kép készült, amit ezentúl egyszerűbben, rugalmasabban oszthatok meg veletek.

Páran tudjátok, hogy volt egy nem túl látogatott blogom… :) Ezt valamelyest tervezem itt folytatni. Most sem ígérek napi szintű bejelentkezést, mert akkor dolgozni nem marad időm, de időnként lesznek bejegyzések aktuális lehetőségekről, fotózásokról, természetesen elsősorban képekkel. :) Ehhez pedig ajánlom figyelmetekbe a most induló facebook oldalamat is, itt találjátok:

Ezen nagyon sokat töprengtem, mert nem vagyok az a reklámozós fajta, akinek előnyére válik a közösségi média, de a „nagyok” meggyőztek, és az tény, hogy a kommunikációt jelentősen megkönnyíti veletek! Úgyhogy „lájkoljatok”, és ha friss bejegyzés kerül a blogba, akkor facebookon is megosztom, hogy legyen, aki el is olvassa. :)

Most pedig az elmaradhatatlan hálálkodás! :)
Elsősorban, a többiek közül magasan kiemelve Tominak (hrenko.hu), drága programozómnak köszönöm az egészet, hogy elkészült, hogy jó lett, hogy működik, hogy minden hülyeség ellenére „jófej ügyfél” kategória vagyok, és az egész hozzá(m)állást! Szóval köszi! :)
Rajta kívül pedig sokan voltatok, akik akarva-akaratlanul részt vettetek benne. Van, aki konkrét segítséggel, van aki „csak” noszogatással, érdeklődéssel, ami szintén előre lendített a dolgon. Köszönöm mindenkinek, akinek inge, vegye magára! :)

Örüljetek velem, böngésszetek, „lájkoljatok”, és ha van ismerősötök, akit érdekelhet a téma, akkor osszátok meg vele!
Ha találtok hibát, amit mi nem vettünk észre tesztelés közben, akkor szóljatok bátran! Bármi véleményt és építő jellegű kritikát szeretettel várok! Kellemes nézelődést, és néha gyertek vissza! :)

Üdv,
Virág

 

Like az oldalra, és a bejegyzésre is :)