Anna és Dani esküvője szeptember elsején volt a fóti Károlyi Kastélyban. 2012-ben már másodszor jártam itt és most sem csalódtam, ugyanaz a kedvesség, figyelmesség fogadott most is. (A tavaszi esküvőről itt olvashatsz: Kriszti és Árpi esküvője.)

Annáék esküvőjét már vártam, mert egy csupaszív, tündéri csaj ment hozzá az ő kedves, figyelmes lovagjához egy csodás kastély gyönyörű termében. Mint a mesében. Olyan is volt, csupa érzelem, mosoly, kedvesség, örömkönnyek. Egyedül a hatalmas vendégsereg maradt ki, de nem is hiányzott, meghittebb volt így szűkebb körben.

Korábban érkeztem, úgyhogy volt időm körbenézni és fotózni pár hangulatképet is mielőtt Annáék megérkeztek. Például az első képet a sorban, ezt az elszáradt kis rózsát, ami a korlátra volt futtatva. És milyen szerencse, hogy korán érkeztem, mert valószínűleg egy korábbi esküvőről maradtak ott és mire visszaértünk a fotózásról ide, a kiindulási pontra, Tamás, az étterem vezetője már leszedte, hogy ne száraz virág fogadja a vendégeket. Az ő helyében én is leszedtem volna, de fotósként fájt a szívem érte és örülök, hogy még „elmenthettem” az én kis emlékeim közé. :)